СЛЪНЧЕВИТЕ ОЧИЛА – ЛЮБИМ ПОДАРЪК ЗА НЕГО

КРАСИВИСЛЪНЧЕВИТЕ ОЧИЛА – ЛЮБИМ ПОДАРЪК ЗА НЕГО

Независимо за кой повод или просто ей така без повод, подарък мъжки слънчеви очила за любимия е наистина атрактивен и любим подарък. Ако се двоумите в своя избор на изненада за неговия Рожден ден, Коледа, Нова Година или друг повод, то очилата със сигурност ще го зарадват много.

 5 причини да подарим на любимия мъжки слънчеви очила

  1.  Мъжете обичат практичните подаръци.

Най-важното, което трябва вече да сте научили за любимия ви мъж, е че той най-вероятно обича подаръци, които ще му вършат работа и ще бъдат практичен аксесоар за жарките летни дни. Мъжете са по-прагматични, рядко се впускат в необмислен шопинг и ако вашия любим няма слънчеви очила или настоящите вече са му остарели, няма какво да му мислите, а го зарадвайте

2. Слънчевите очила са полезни за зрението и здравето

Почти всички специалисти съветват, че носенето на слънчеви очила е полезно и почти задължително. И не говорим само за горещите летни месеци, когато Слънцето пече ли пече. Носенето на очила е почти задължително през всички дни, когато няма гъста облачност или мъгла. Колкото и да звучи странно, но вредните ултравиолетови лъчи UVA преминават и достигат до земната повърхност почти безпрепятствено. Това е причината, поради която сянката от сградата, дърветата в парка или чадъра на плажа не ви предпазват изобщо от вредните UV лъчи. Така че вашият подарък слънчеви очила за мъжа до вас ще бъде наистина много ценен и важен жест, който надяваме се той ще оцени.

3. Очилата се носят навсякъде

Дори ако оставим настрана модната индустрия, която постоянно ни показва шоу зведи, носещи скъпи мъжки маркови слънчеви очила, практичността на този аксесоар е наистина голяма. Носенето на очила за слънце е наистина полезно в много случаи. Както вече споменахме в предната точка те са мултисезонни.

Но освен това могат да бъдат носени почти навсякъде. Излишно е да казваме за очилата на плажа или на басейна, където Слънчевите лъчи са наистина опасни. Може да ги носи съвсем небрежно в градска среда, докато спортува в парка, докато е с детето на разходка. Освен това желателно е носенето им през зимата, когато снегът отразява голяма част от UV лъчите.

Голямо удобство очилата създават при шофиране като условието е стъклата да са поляризирани, за да неутрализират вредните отблясъци. Задължително е носенето на спортни слънчеви очила при всякакви спортни активности а при по-екстремни спортове мъжа трябва да си подсигури наистина качествена защита.

  1. Мъжките слънчеви очила го правят по-секси

Ако сте извършили правилен избор на очилата спрямо формата на лицето, то наистина ще получите малък подарък под формата на наслада и за вашите очи. Правилно подбраните мъжки слънчеви очила ще направят любимия ви да изглежда още по-екстравагантен, секси и загадъчен.

  1. Цената не е за подценяване

Не всяка дама има безкрайни възможности да купува прескъпи подаръци. За ваше щастие на българския пазар могат да бъдат закупени маркови мъжки слънчеви очила за съвсем разумна сума. Предполага се, че почти всяка дама, може да отдели между 80-150 лв за своя любим. По-бюджетните и разпространени брандове като швейцарската POLAROID или английската BLOC предлагат именно такива цени, като съотношението между качество и цена  при тях е отлично. Естествено ако имате възможност и желание да отделите по-сериозна сума може да изберете някой от моделите на RAY-BAN, но имайте предвид, че слънчевите очила както и всеки друг моден аксесоар се демодират и може точно след една година скъпия ви подарък, да бъде безполезен.

Така че по-практично би било да купите по-бюджетен и класически модел мъжки слънчеви очила а след година ако искате повторете изненадата.

Надяваме се, че съветите в статията ще донесат на вас и любимия ви мъж много приятни и вълнуващи моменти и изненади.

- реклама -spot_img

4 погрешни схващания на тема избелване на зъби

Процедурата има своята специфика и гарантира резултати, а нашата информираност е от съществено значение,...

Как да изглеждате по-високи

Жените мечтаят да са високи и стройни за да могат да носят всяко облекло...

Съвети при избора на дамски обувки

Обувките с висока платформа са тайната тръпка на по-голямата част от модерните жени. Всяка...

Модните обувки при дамите

Модните обувки при дамите през последните два сезона се отличават със заострен нос и...