Почивка на море 2017 Южно Черноморие

СЪБИТИЯПочивка на море 2017 Южно Черноморие

Южното Черноморие ще ви впечатли и накара да искате да се завръщате отново и отново именно тук. Незабравимото лято ви очаква и от вас се иска само и единствено да пожелаете силно сбъдването на морската авантюра, наречена почивка на море 2017 в Южно Черноморие. Естествено второто условие е да откриете точно своята оферта за почивка и то възможно по-рано. Това може да направите в някой от десетките онлайн каталози с хотелски оферти за почивки като top20oferti.bg.

Защо да се отправите на юг? Защото всичко най-хубаво се случва именно в тази част на родното ни Черноморие. Созопол ви кани да се срещнете с древна история и съвременно изкуство, Китен ви примамва с красивите си заливи и китните улички, обкичени с цветя, Приморско ви разказва приказки, в които се говори не само за морски русалки и смели рибари, но и за планински нимфи и шепот на гора. Резово, Синеморец,  Аркутино, Каваци, Златна рибка, Несебър, Поморие.

Дали ще се установите на едно място или ще обикаляте курортите е въпрос на личен избор, но това което със сигурност ще поискате е не само да се завърнете, но и да продължите ваканцията си и тя да бъде поне два пъти по-дълга.

Туристическите компании и сайтовете с оферти за почивки като top20oferti.bg скоро ще почнат да предлагат изгодни пакети за почивка на море 2017 южно Черноморие, а вие решавате дали ще се насочите към луксозни хотелски комплекси, където можете да се припичате на басейн и да съчетавате къпане в морето, или ще се настаните в по-малък хотел от семеен тип, който ще ви очарова с уютната си атмосфера и сърдечно отношение от страна на обслужващия персонал.

Ваканцията на море може да бъде различна и много вълнуваща на родното Черноморие. Офертите за почивки през лятото по нашите южни плажове са на все по-достъпни цени и все повече хора могат да си организират чудесно летуване и да си подарят незабравими спомени.

Вашите солени дни и нощи, могат да бъдат повече от атрактивни, ако се вълнувате от неспирен нощен живот, музика, емоции и нови запознанства. На юг има куп изненади и за малчуганите, които не спират да се радват на вълните, морските атракции и вниманието от страна на аниматорите. Хората, които ценят културата и се вълнуват от поезия, проза, музика и изкуство, не биха пропуснали празниците Аполония в Созопол и многото културни изяви, които се организират в Поморие.

Ако цените съчетанието на планина и море, посетете Ахтопол. Плажовете тук са скалисти, а природните гледки ще ви пленят.

Чисто море, прекрасни хотели, традиционна храна, възможност за практикуване на водни спортове и риболов, това предлага на своите туристи южното ни Черноморие.

Насладете му се без колебание и резервирайте вашата лятна почивка, защото както някой някога беше казал, важно е да се инвестира в спомени и впечатления, а не във вещи и дрехи. Дори и да си носите само плажната чанта, слънчевите очила и банските, бреговете на юг ще ви приютят и обогатят не само с много нови впечатления, но и с бронзов загар, тонус, радост от живота и неподправено настроение.

- реклама -spot_img

С финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски бе открит Културен център „Иван Михайлов“ в Битоля

  Д-р Милен Врабевски бе почетен гост на българска общност в Република Северна Македония по...

Кметът на Пловдив посрещна мебелна компания Еником М в града

С Орлин Павлов и с впечатляващо шоу брандът  отпразнува първия си магазин под тепетата Впечатляващо...

Фестивал на магията дава рамо за млади таланти

Боби Шоу събира фокусниц във Вариететния театър Фестивал на магията ще отбележи професионалния празник на...

Balkan Business Awards 2022: Албания, България, Северна Македония и Косово със златни статуетки

Balkan Business Awards 2022 отличи лидерите в бизнеса Лидерите в бизнеса на Балканите – общини...