Почивка на море 2017 Южно Черноморие

- реклама -spot_img

Южното Черноморие ще ви впечатли и накара да искате да се завръщате отново и отново именно тук. Незабравимото лято ви очаква и от вас се иска само и единствено да пожелаете силно сбъдването на морската авантюра, наречена почивка на море 2017 в Южно Черноморие. Естествено второто условие е да откриете точно своята оферта за почивка и то възможно по-рано. Това може да направите в някой от десетките онлайн каталози с хотелски оферти за почивки като top20oferti.bg.

Защо да се отправите на юг? Защото всичко най-хубаво се случва именно в тази част на родното ни Черноморие. Созопол ви кани да се срещнете с древна история и съвременно изкуство, Китен ви примамва с красивите си заливи и китните улички, обкичени с цветя, Приморско ви разказва приказки, в които се говори не само за морски русалки и смели рибари, но и за планински нимфи и шепот на гора. Резово, Синеморец,  Аркутино, Каваци, Златна рибка, Несебър, Поморие.

Дали ще се установите на едно място или ще обикаляте курортите е въпрос на личен избор, но това което със сигурност ще поискате е не само да се завърнете, но и да продължите ваканцията си и тя да бъде поне два пъти по-дълга.

Туристическите компании и сайтовете с оферти за почивки като top20oferti.bg скоро ще почнат да предлагат изгодни пакети за почивка на море 2017 южно Черноморие, а вие решавате дали ще се насочите към луксозни хотелски комплекси, където можете да се припичате на басейн и да съчетавате къпане в морето, или ще се настаните в по-малък хотел от семеен тип, който ще ви очарова с уютната си атмосфера и сърдечно отношение от страна на обслужващия персонал.

Ваканцията на море може да бъде различна и много вълнуваща на родното Черноморие. Офертите за почивки през лятото по нашите южни плажове са на все по-достъпни цени и все повече хора могат да си организират чудесно летуване и да си подарят незабравими спомени.

Вашите солени дни и нощи, могат да бъдат повече от атрактивни, ако се вълнувате от неспирен нощен живот, музика, емоции и нови запознанства. На юг има куп изненади и за малчуганите, които не спират да се радват на вълните, морските атракции и вниманието от страна на аниматорите. Хората, които ценят културата и се вълнуват от поезия, проза, музика и изкуство, не биха пропуснали празниците Аполония в Созопол и многото културни изяви, които се организират в Поморие.

Ако цените съчетанието на планина и море, посетете Ахтопол. Плажовете тук са скалисти, а природните гледки ще ви пленят.

Чисто море, прекрасни хотели, традиционна храна, възможност за практикуване на водни спортове и риболов, това предлага на своите туристи южното ни Черноморие.

Насладете му се без колебание и резервирайте вашата лятна почивка, защото както някой някога беше казал, важно е да се инвестира в спомени и впечатления, а не във вещи и дрехи. Дори и да си носите само плажната чанта, слънчевите очила и банските, бреговете на юг ще ви приютят и обогатят не само с много нови впечатления, но и с бронзов загар, тонус, радост от живота и неподправено настроение.

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА