Правилният човек за мен – партньорски хороскоп

Връзките между хората са сложен комплекс от много компоненти. Склонна съм да вярвам, че един от тях е астрологичната предопределеност между зодиите. На ясно съм, че в човешките взаимоотношения може да има много неизвестни и уравнението между двама партньора в живота да не бъде лесно, но все пак има ли сходства и видими разлики, които можем да ползваме като предварителен ориентир?

Изборът на съпруг или съпруга е едно от най-сложните решения, които поемаме в живота. Дори и най-комплексният партньорски хороскоп може да заблуди или прикрие лични характеристики и да ни въведе в заблуда. Но това по-скоро е изключение, от колкото правило.

Изготвянето на партньорски хороскоп е сложен процес, който обикновено поверяваме в ръцете на професионалист. Дори и неговата прогноза за бъдещите Ви взаимоотношения да не е най-розовата, това не означава автоматично, че той е лош или нереалистичен.

В началото на всяка връзка окрилени от усещането за влюбване сме склонни да направим ред пропуски в преценките си за бъдещият ни партньор. Като, че ли и най-пълната астрологична карта не е способна да отвори очите ни пред минусите на човека до нас.

Даже често се заблуждаваме, че това, което очите ни виждат и сърцето ни усеща е вярно и партньорският хороскоп е толкова песимистичен и грешен, че не си заслужава да се вслушваме в него. Но не бива да бъдем толкова тесногръди, тъй като в тази астро карта често се разкриват нещата, които розовите очила, с които гледаме на партньора до нас, не ни позволяват да видим.

Дo колко трябва да сме обективни, когато разглеждаме един хороскоп. Съветът на професионалистите е да бъдем максимално съсредоточени върху аспектите, които разкрива една подобна прогноза. Тя не само предвижда събития като брак, деца, семейно спокойствие, разбирателство, но и още нещо – как ние ще взаимодействаме в годите напред с човека, който сме избрали за своя половинка в живота.

Ако сте решили да се сдобиете с партньорски хороскоп е важно да знаете, че това не е игра. Няма да получите награда в края на един подобен анализ и всичко да потръгне по мед и масло. Даже напротив, в подобна астро карта, ще видите много повече от това, което сте подозирали, че разкрива.

Ще откриете модели, които водят Вас и партньора Ви, ще откриете влиянието на семейството във всеки аспект от днешното Ви Аз, ще забележите, че реакциите, които имате, са модели кодирани дълбоко във всеки от нас.

Бъдете позитивни към своя партньорски хороскоп, защото ако истината не Ви допада, то не сте готови за истинска връзка, a тя от своя страна не е само в розови краски.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search