Награди от ROWENTA

 

ROWENTA

ROWENTA И ТОП КОАФЬОРЪТ ЖОРО ПЕТКОВ ПРЕОБРАЗЯВАТ 5 КЪСМЕТЛИЙКИ ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИ

5 притежателки на новата преса за обем Rowenta Volum’24 ще спечелят цялостен стайлинг и ексклузивна фотосесия от професионалния екип на коафьора

Звездният екип на топ коафьора Жоро Петков ще се погрижи за цялостния блясък на 5 дами, които ще бъдат изтеглени чрез томбола в рамките на националната промоция Rowenta Volum’24 Club. Перфектната обемна прическа и зашеметяващ грим, както и най-подходящото за късметлийките облекло, предоставено от модните партньори Sisley и United Colors of Benetton, ще бъдат грижливо подбрани от екипа на коафьора специално за 5 притежателки на новата преса за обем Rowenta Volum’24. Приказната визия на победителките ще бъде увековечена от професионален фотограф и представена на страниците на моднo списание.

В допълнение на 5-те цялостни визии, всяка дама, която стане притежателка на Rowenta Volum’24, ще има уникалния шанс да спечели и една от 60-те награди, предоставени от марката- 25 сешоара Rowenta Instant Dry, 25 епилатора Rowenta Soft Extreme и 10 ваучера на стойност 50 лв., с които да се развихрят в стилните магазини на Sisley & Benetton. До 18 януари 2015 г. вкл. всеки, закупил пресата, може да се присъедини към Rowenta Volum’24 Club, като регистрира своя уред онлайн на адрес www.volum24club.rowenta.bg и да участва в томболата.

За да популяризира кампанията, коафьорът на звездите ще очаква всички желаещи да получат обемна прическа на 16 ноември, неделя, от 11.00 до 14:00 часа в Serdica Center пред магазин Технополис. На специалния щанд на Rowenta Volum’24 Жоро Петков ще демонстрира как в три лесни стъпки да постигнем обем от корените на косата до върховете й, както и как прическата ни да изглежда безупречно в рамките на целия ден с помощта на революционната преса за обем. Тези, които желаят, ще имат възможността да се оставят в ръцете на „повелителя на косата“, който ще им подари перфектна обемна фризура, а екипът на Rowenta ще бъде на разположение на всички, които търсят информация за Rowenta Volum’24 Club.

Правилата за участие в промоцията Rowenta Volum’24 Club са лесни. Всяка закупена преса за обем Rowenta Volum’24 от търговските вериги на Технополис, Техномаркет, Зора и Техмарт може да се регистрира на интернет-страницата: www.volum24club.rowenta.bg чрез промо кода от касовата бележка (номера на фискалния бон, който се състои от 7 цифри и се намира в долния му ляв ъгъл) до 18.01.2015 г. и пътят към наградите вече е проправен. Rowenta Volum’24 Club дава и още много други предимства – съвети от професионални коафьори, идеи и новини от света на красотата, които всяка дама ще получи персонално на посочения от нея имейл при регистрацията.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search