Награди от ROWENTA

ИГРИ С НАГРАДИНагради от ROWENTA

 

ROWENTA

ROWENTA И ТОП КОАФЬОРЪТ ЖОРО ПЕТКОВ ПРЕОБРАЗЯВАТ 5 КЪСМЕТЛИЙКИ ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИ

5 притежателки на новата преса за обем Rowenta Volum’24 ще спечелят цялостен стайлинг и ексклузивна фотосесия от професионалния екип на коафьора

Звездният екип на топ коафьора Жоро Петков ще се погрижи за цялостния блясък на 5 дами, които ще бъдат изтеглени чрез томбола в рамките на националната промоция Rowenta Volum’24 Club. Перфектната обемна прическа и зашеметяващ грим, както и най-подходящото за късметлийките облекло, предоставено от модните партньори Sisley и United Colors of Benetton, ще бъдат грижливо подбрани от екипа на коафьора специално за 5 притежателки на новата преса за обем Rowenta Volum’24. Приказната визия на победителките ще бъде увековечена от професионален фотограф и представена на страниците на моднo списание.

В допълнение на 5-те цялостни визии, всяка дама, която стане притежателка на Rowenta Volum’24, ще има уникалния шанс да спечели и една от 60-те награди, предоставени от марката- 25 сешоара Rowenta Instant Dry, 25 епилатора Rowenta Soft Extreme и 10 ваучера на стойност 50 лв., с които да се развихрят в стилните магазини на Sisley & Benetton. До 18 януари 2015 г. вкл. всеки, закупил пресата, може да се присъедини към Rowenta Volum’24 Club, като регистрира своя уред онлайн на адрес www.volum24club.rowenta.bg и да участва в томболата.

За да популяризира кампанията, коафьорът на звездите ще очаква всички желаещи да получат обемна прическа на 16 ноември, неделя, от 11.00 до 14:00 часа в Serdica Center пред магазин Технополис. На специалния щанд на Rowenta Volum’24 Жоро Петков ще демонстрира как в три лесни стъпки да постигнем обем от корените на косата до върховете й, както и как прическата ни да изглежда безупречно в рамките на целия ден с помощта на революционната преса за обем. Тези, които желаят, ще имат възможността да се оставят в ръцете на „повелителя на косата“, който ще им подари перфектна обемна фризура, а екипът на Rowenta ще бъде на разположение на всички, които търсят информация за Rowenta Volum’24 Club.

Правилата за участие в промоцията Rowenta Volum’24 Club са лесни. Всяка закупена преса за обем Rowenta Volum’24 от търговските вериги на Технополис, Техномаркет, Зора и Техмарт може да се регистрира на интернет-страницата: www.volum24club.rowenta.bg чрез промо кода от касовата бележка (номера на фискалния бон, който се състои от 7 цифри и се намира в долния му ляв ъгъл) до 18.01.2015 г. и пътят към наградите вече е проправен. Rowenta Volum’24 Club дава и още много други предимства – съвети от професионални коафьори, идеи и новини от света на красотата, които всяка дама ще получи персонално на посочения от нея имейл при регистрацията.

- реклама -spot_img

Игра с награди от бижутерия ХЕЛЕНА

Онлайн бижутерия Хелена раздава подаръци всяка седмица! Наградите са бижута, ваучери, отстъпки при покупка. Всякакви подробности...

Коктейли с ром + игра с награди (приключила)

Обичате ли коктейли? Из интернет открихме няколко рецепти за коктейл „МАЙ ТАЙ“, който се приготвя...

Колко човека (лица) виждате на снимката? – игра с награди (приключила)

  Една забавна игра за наблюдателност! Колко човека виждате на снимката? Е, и малко помощ от нас....

Баба Марта – игра с награди (обновена и приключила)

  Една приятна игра - забавление ПОЖЕЛАНИЯ ЗА БАБА МАРТА Без правила, без условия, но с награди! Напишете...