За какво да внимаваме при монтажа на климатици?

РЕМОНТИЗа какво да внимаваме при монтажа на климатици?

Монтажа на климатици има две страни – техническа и естетическа. И двете страни са с еднаква важност. Докато монтирате един климатик, вие сте длъжни да внимавате и да спазите всички правила за електрическа безопастност, с цел да не стават неприятни инциденти. С всеки закупен климатик вие получавате и книжка с инструкции, които е необходимо да спазите за безопастността и да няма после проблеми с монтирания от вас климатик. Идеалното изпълнение на монтажната дейност на климатик спестява на клиента както бъдещи инциденти и неприятности с климатика, така и осигурява дълъг живот на уреда.

Втората не по-малка важна част от монтажа на един климатик е естетичната. Вероятно доста голяма част от вас са се сблъсквали с неграмотно и грозно монтирани климатици. Това грозно действие се прави с цел икономия на 80 см. тръбен път, 1.3 м. кабел, или 40 см. кабелен канал.

Има много фирми, които предлагат монтаж и/или продажба на климатици, затова ние бихме ви насочили към поръчка от тях. В цената на климатика обикновено влиза и монтажната дейност осъществена от техник на фирмата, който е професионалист и ще изпълни работата перфектно. Както естетически така и технически, че да е безопастно за вас или вашите клиенти ако сте хотел или предлагате квартири под наем. А дори и да не влиза безплатен монтаж на климатика с, то платете 10-20лв на техник, който си разбира от работата и ще свърши поръчаното на ниво, а няма да си остави ръцете.

- реклама -spot_img

Тапетните входни врати са новия хит в интериорния дизайн у нас

През последните години домът става все по-важен за всеки един от нас, превръщайки се...

Хидроизолация на основи – кога, как и защо?

В редица случаи, когато процесът по хидроизолиране на основите е пропуснат или е използвана...

Какво представлява обръщането на прозорци с гипсокартон

Всеки ремонт завършва с малки довършителни дейности. Ако разгледаме смяната на дограма като малък...

Как лесно да пробиваме в бетон, асфалт или зидария

Строително-ремонтните дейности са свързани с постоянна употреба на пробивни машини. Дори и големите фирми...