За какво да внимаваме при монтажа на климатици?

Монтажа на климатици има две страни – техническа и естетическа. И двете страни са с еднаква важност. Докато монтирате един климатик, вие сте длъжни да внимавате и да спазите всички правила за електрическа безопастност, с цел да не стават неприятни инциденти. С всеки закупен климатик вие получавате и книжка с инструкции, които е необходимо да спазите за безопастността и да няма после проблеми с монтирания от вас климатик. Идеалното изпълнение на монтажната дейност на климатик спестява на клиента както бъдещи инциденти и неприятности с климатика, така и осигурява дълъг живот на уреда.

Втората не по-малка важна част от монтажа на един климатик е естетичната. Вероятно доста голяма част от вас са се сблъсквали с неграмотно и грозно монтирани климатици. Това грозно действие се прави с цел икономия на 80 см. тръбен път, 1.3 м. кабел, или 40 см. кабелен канал.

Има много фирми, които предлагат монтаж и/или продажба на климатици, затова ние бихме ви насочили към поръчка от тях. В цената на климатика обикновено влиза и монтажната дейност осъществена от техник на фирмата, който е професионалист и ще изпълни работата перфектно. Както естетически така и технически, че да е безопастно за вас или вашите клиенти ако сте хотел или предлагате квартири под наем. А дори и да не влиза безплатен монтаж на климатика с, то платете 10-20лв на техник, който си разбира от работата и ще свърши поръчаното на ниво, а няма да си остави ръцете.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search