Любен Дилов: В бургаската листа на ГЕРБ-СДС заложихме на хора с по-неочакван поглед

ОБЩЕСТВОЛюбен Дилов: В бургаската листа на ГЕРБ-СДС заложихме на хора с по-неочакван...

Коалиция ГЕРБ- СДС откриха предизборната си кампания за Бургас. За тази цел избраха дворното пространство на Център за съвременно изкуство и библиотека. Водачът на листата Любен Дилов представи бургаската листа, в която има много нови лица.

„Смятаме, че предизвикателствата, които се задават изискват нов хъс , нов поглед, нова енергия , не само доказали се политически бегачи , но и хора с по-неочакван поглед от бизнеса от реалния живот ще дадат ценен принос в това, което ГЕРБ и СДС и Гергьовден смятаме да представляваме в 57- то НС”.

По думите на Дилов в тази политическа криза, в която държавата ни се намира в момента, единственият разумен начин, по който може да постъпи ГЕРБ е да предложи програма за управление, която да преодолее кризата.

„Да припомним, че ГЕРБ в последните 12 години се е справял и с по- тежки кризи – гръцката икономическа , емигранската , че не е просто пропагандна хватка това, че 10 години енергията за бизнеса беше 70 лева, а сега гони 500 .”

Любен Дилов определи таза кампания, като доста по-различна от предходните.

„Много ни се искаше да говорим за проблемите на района и какво ще направим ние да ги решим, но сами виждате , че преди да решим националните ние просто няма как да се съсредочим върху това, което говорим в две кампании по една проста причина, за да приемем бюджет на общината, трябва да приемем първо националния бюджет. Кога ще приемен националния бюджет!? При много оптимистични прогнози, това ще се случи в началото на февруари. Местното говорене, в тази кампания, вероятно ще отстъпи малко на националното, защото първо трябва да се подреди неприятния град София, за да можем да стигнем до красивия град Бургас.”

100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

Европейската мрежа на автентичните градове Authenticities укрепва връзките си в Солун

Все повече градове в ЕС стават „автентични“. Досега към мрежата са се присъединили...

Разяснителна кампания за работа в сектор розопроизводство започва в Средногорието и Карловско

  Информационни дни ще има в с. Розино, с. Христо Даново и Пирдоп Разяснителна кампания за...

Кандидат за депутат от ИТН се отрече от партията

Бившият народен представител Галина Иванчева и настоящ кандидат от "Има такъв Народ" се оттегля...

Камарата на архитектите в България настоява за прекратяване на обществената поръчка за минерална баня “Овча купел”

Има риск от компрометиране на архитектурната стойност на сградата, смятат от браншовата организация Камарата на...