Модни тенденции

КРАСИВИМодни тенденции

1Основни модни тенденции за есента и зимата на 2014-2015 година

Навярно вече създавате своя есенно-зимен гардероб. За да е стилен и моден, трябва да сте запознати с актуалните тенденции.
Бунт и анархия може да се нарече едно от водещите направления, отличаващо се с ярки образи, контрастни съчетания и необичайни детайли. При него се смесват традиционни щампи и рисунки със забавни сюжети, ярки цветове и причудливи елементи и декори. Главното е да се постигне усещане за рязък и активен образ.

Шотландското каре отново силно заявява своето присъствие. Основен цвят е червеният. Ако го използвате в своя тоалет, то избирайте лаконични, с минимален декор дрехи.

Актуалните ретро модели са обновени със съвременни текстури и цветове. Пищни поли, акцент на талията и обувки на висок ток са ключови признаци на тази тенденция.

Продължава характерното за последните няколко сезона заимстване на елементи от мъжкия гардероб за дамските тоалети. Но то е обогатено с нови детайли и форми. В модния есенно-зимен гардероб на жената трябва да присъстват свободното лаконично палто, традиционните костюми и обувки – всички в мъжки стил.

За да повдигнете настроението си през мрачните и студени дни ще ви помогне цветното палто. Независимо от модела и стила, които избирате, обърнете внимание на актуалната ярка цветова палитра – нюанси на синьо, оттенъци на жълто и оранжево, светли и пастелни тонове в розово и лилаво.

В продължение от предните сезони остава моден анималистичният принт. Традиционните леопардови щампи или орнаменти от кожа на влечуго могат да се видят върху тежки материи и нежна коприна. За новия есенно-зимен сезон дизайнерите предлагат да ги носим соло или в съчетание с ярки цветя и етнически рисунки.

Може бързо и лесно да постигнете моден образ за днешния есенен ден със свободен пуловер с висока яка. Ще изглеждате чудесно, ако го комбинирате с панталон или дънки, с пола молив или къса пищна пола.

Надяваме се , че представените модни тенденции са ви харесали, ще ви помогнат да съставите по-лесно сезонния си гардероб и да постигнете желания образ.

- реклама -spot_img

4 погрешни схващания на тема избелване на зъби

Процедурата има своята специфика и гарантира резултати, а нашата информираност е от съществено значение,...

Как да изглеждате по-високи

Жените мечтаят да са високи и стройни за да могат да носят всяко облекло...

Съвети при избора на дамски обувки

Обувките с висока платформа са тайната тръпка на по-голямата част от модерните жени. Всяка...

Модните обувки при дамите

Модните обувки при дамите през последните два сезона се отличават със заострен нос и...