МЕРКУРИЙ И ИЗЦЕЛЕНИЕТО

МИСТИЧНИ МЕРКУРИЙ И ИЗЦЕЛЕНИЕТО

МЕРКУРИЙ И ИЗЦЕЛЕНИЕТО
Меркурий показва как предпочитаме да общуваме и интелектуалното ни развитие. Мястото на Меркурий в домовете на хороскопа показва най-добрата за вас среда за общуване. Може да отрази също качествата на вашия духовен Учител.Проявата на Меркурий в хороскопа чрез стихиите отразява освен всичко друго, също и способността ни към ИЗЦЕЛЕНИЕ на себе си и другите. Всяка стихия открива особен път за духовното ни изцеление. Архангел Рафаил в библейската Книга на Товита се асоциира със способността си да лекува. Той също постоянно съпровожда сина на Товит както Меркурий Слънцето. По тази причина се смята за покровител на пътешествениците, прави безопасно пътуването. Освен това помага на хората, които са предприели духовно пътуване навътре към себе си да намерят пътя към истината, да следват интуицията си. Когато започнете лечение може мислено да го призовете за съвет. Архангел Рафаил е могъщ лечител и които го призовават получават бързо изцеление. Може да бъде призован и от името на друг човек.
Меркурий в огнена стихия

Изцелението на физическо, умствено, емоционално и духовно равнище ще започне да се осъществява, когато признаете съществуването на конфликта/вместо да се правите, че не съществува, да го потискате или да бягате от него/, да го изучавате и след това да започнете да го разрешавате. Вслушайте се в интуицията и чувствата, и след това потърсете способ да потвърдите всичко с помощна на логиката.

Меркурий в земна стихия

Вие сте надарени със способността да определяте и изцелявате болестта като направлявате интелектуалните си сили към правилна диагностика, качествено хранене, здравословен начин на живот. Имате този дар да бъдете посредник между враждуващи страни и да постигате мирното решение на проблема.

Меркурий във въздушна стихия

Вашите способности за изцеление се крият в думите и умението да общувате, да успокоявате. Чрез силата на интелекта си можете да изследвате проблема, да откриете неговия смисъл и да изберете правилният път за разрешението му. Вероятно бихте могли да изцелявате хората и от голямо разстояние. Независимо каква форма на общуване ще изберете устна, писмена или друга, вие успешно използвате логиката.

Меркурий във водната стихия

Вашият начин за изцеление е като се отзовавате на душевните страдания на другите. Умеете да ги разбирате, да ги накарате да изразят спокойно чувствата си. Помагате им да разберат същността на проблема по такъв начин, че преградите сами да изчезнат.

Ивелина Пенчева

http://www.artemida.dir.bg

- реклама -spot_img

Как да се радваме на живота

Всички искаме да сме щастливи през живота си, но всекидневните грижи, непрестанното бързане, а...

Край на бъркотията: подредете, разместете, изхвърлете

Претрупаните помещения влияят на емоционалното и здравословното състояние на обитателите им. Лаура Серано, специалист по...

Лесни съвети как да подобрите живота си (обновена)

Лесни съвети за по-добър живот – Купа с плодове във вашата кухня или дневна ще...

50 СПОСОБА ДА ЗАДЕЙСТВАТЕ ПОЗИТИВНАТА ПСИХОЛОГИЯ И ЗАКОНА ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО

http://suxxessology.com/ Д-р Ларина Кейз /Larina  Kase Често в ума ни идва страхотна идея, но ние някак...