Мебели по поръчка

Мебели по поръчка

Разнообразни ъгли, твърде големи помещения, малки помещения, помещения с неправилна форма… как се обзавежда такъв дом, офис или заведение? А кръглите стени? Как и къде се намират мебели за кръгли стени? А ъглови дивани за ъгли от 140 градуса, например?

Решението – направете си мебели по поръчка! Индивидуалност, каприз, стил, комфорт, но най-вече функционалността и качеството на мебелите по поръчки са незаменими!

Производството на нестандартни мебели в България е възможно, благодарение на хората, които успяват да съхранят, предават и развиват този занаят и до ден днешен. За разлика от много други държави, в нашата страна цените са се запазили толкова ниски, че в повечето случаи са по-ниски от мебелите масово производство.

Пример за това е фирма „ЛМТ“, чиято дейност е всъщност семеен занаят и опитът в този занаят се предава вече трето поколение. Колкото и фолклорно да звучи, фирмата изработва мебели по индивидуални проекти с изключително модерен дизайн и функционалност. Уникалните мебели с нестандартни форми и размери са приоритет на това занаятчийско ателие. Влага се доста ръчен труд в изработката на различните видове мебели, но въпреки това цените са ниски, а качеството – добро. Как се случва това? Може би е семейна тайна, а може би те са просто съвестни производители и търговци на мебели по поръчка.
„ЛМТ“ имат над 30 модела мека мебел, която произвеждат и по каталог, и по индивидуални размери и дизайн. Безценни са и консултацията, и безплатният оглед на място за взимане на размери, за преценка на помещенията и предлагане на различни решения за избор. Може да разчитате и на ремонт и претапициране на мебели, столове, матраци, врати и други.

Професионализмът в дейността им се доказва и от гаранционното и извънгаранционно обслужване, което предлагат.
Меката мебел на „ЛМТ“ се изработва изцяло от масивна дървесина, а за по-голям комфорт, използват силиконов пълнеж. Сроковете са кратки и може да разчитате на доставка и монтаж. Всеки, който е купувал мебели, знае колко е важно да има осигурен монтаж. И как гаранцията на мебелите, продавани в повечето магазини, които не предлагат монтаж, отпада поради това, че някой друг е извършил монтажа. Търговски трикове!

Независимо от архитектурните особености на помещенията, занаятчийското ателие за производство на мебели по поръчка предлага изработка на мека мебел с всякакви размери и функции. От дивани и канапета с ракли до такива с механизъм за функция сън. Не е за подценяване и богатият каталог от десени за тапицерия по отношение на материята (кадифе, копринен сатен, естествена или изкуствена кожа) и по отношение на цветовете.
Меката мебел от масив е не само лукс и изящен интериор. Тя е и комфорт.
Съвременните интериорни решения по отношение на обзавеждането на дом, офис, хотел или заведение са обвързани с редица условности – размери, вид, качество, цена… Изборът, за да реализирате успешно ангажимента по обзавеждането, е изработването на мебелите по поръчка.

Фирма „ЛМТ“ е осигурила обзавеждане, освен на много частни домове, и на различни видове заведения и офиси. На уебсайта им mekamebel.net може да разгледате мебелите изработени за BAR Black & White, BAR FACE – Студентски град, мебели за Фен клуб на Левски София, CAFE GUSTO, CAFE MONA ROSA – София, CAFE кв. Лагера, Сладоледена къща Марая, Кафетария Бодрум, Магазин Musette в The Mall, диван, изработен за „Шоуто на Слави“.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search