Мебели по поръчка

Мебели по поръчка

Разнообразни ъгли, твърде големи помещения, малки помещения, помещения с неправилна форма… как се обзавежда такъв дом, офис или заведение? А кръглите стени? Как и къде се намират мебели за кръгли стени? А ъглови дивани за ъгли от 140 градуса, например?

Решението – направете си мебели по поръчка! Индивидуалност, каприз, стил, комфорт, но най-вече функционалността и качеството на мебелите по поръчки са незаменими!

Производството на нестандартни мебели в България е възможно, благодарение на хората, които успяват да съхранят, предават и развиват този занаят и до ден днешен. За разлика от много други държави, в нашата страна цените са се запазили толкова ниски, че в повечето случаи са по-ниски от мебелите масово производство.

Пример за това е фирма “ЛМТ”, чиято дейност е всъщност семеен занаят и опитът в този занаят се предава вече трето поколение. Колкото и фолклорно да звучи, фирмата изработва мебели по индивидуални проекти с изключително модерен дизайн и функционалност. Уникалните мебели с нестандартни форми и размери са приоритет на това занаятчийско ателие. Влага се доста ръчен труд в изработката на различните видове мебели, но въпреки това цените са ниски, а качеството – добро. Как се случва това? Може би е семейна тайна, а може би те са просто съвестни производители и търговци на мебели по поръчка.
“ЛМТ” имат над 30 модела мека мебел, която произвеждат и по каталог, и по индивидуални размери и дизайн. Безценни са и консултацията, и безплатният оглед на място за взимане на размери, за преценка на помещенията и предлагане на различни решения за избор. Може да разчитате и на ремонт и претапициране на мебели, столове, матраци, врати и други.

Професионализмът в дейността им се доказва и от гаранционното и извънгаранционно обслужване, което предлагат.
Меката мебел на “ЛМТ” се изработва изцяло от масивна дървесина, а за по-голям комфорт, използват силиконов пълнеж. Сроковете са кратки и може да разчитате на доставка и монтаж. Всеки, който е купувал мебели, знае колко е важно да има осигурен монтаж. И как гаранцията на мебелите, продавани в повечето магазини, които не предлагат монтаж, отпада поради това, че някой друг е извършил монтажа. Търговски трикове!

Независимо от архитектурните особености на помещенията, занаятчийското ателие за производство на мебели по поръчка предлага изработка на мека мебел с всякакви размери и функции. От дивани и канапета с ракли до такива с механизъм за функция сън. Не е за подценяване и богатият каталог от десени за тапицерия по отношение на материята (кадифе, копринен сатен, естествена или изкуствена кожа) и по отношение на цветовете.
Меката мебел от масив е не само лукс и изящен интериор. Тя е и комфорт.
Съвременните интериорни решения по отношение на обзавеждането на дом, офис, хотел или заведение са обвързани с редица условности – размери, вид, качество, цена… Изборът, за да реализирате успешно ангажимента по обзавеждането, е изработването на мебелите по поръчка.

Фирма „ЛМТ“ е осигурила обзавеждане, освен на много частни домове, и на различни видове заведения и офиси. На уебсайта им mekamebel.net може да разгледате мебелите изработени за BAR Black & White, BAR FACE – Студентски град, мебели за Фен клуб на Левски София, CAFE GUSTO, CAFE MONA ROSA – София, CAFE кв. Лагера, Сладоледена къща Марая, Кафетария Бодрум, Магазин Musette в The Mall, диван, изработен за „Шоуто на Слави“.

Previous articleСладко за отслабване
Next articleПод карантина | Торта с маскарпоне | Домашна маска за лице