LUXURY Property AWARDS 2021: Пловдив е основен конкурент на София в луксозното строителство

СЪБИТИЯLUXURY Property AWARDS 2021: Пловдив е основен конкурент на София в луксозното...

 

Бутиковият комплекс „Милениум“ е финалист за строителните Оскари 2021

Пловдив отново е основен конкурент на София в луксозното строителство, посочват организаторите на XI-то издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2021 – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. Освен с качествено строителство, пловдивските фирми изграждат комплекси със забележителен интериор, много зеленина и всякакви удобства за живущите, вкл. и за тези с увреждания.

В истински форум на най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна ще се превърне церемонията на 1 октомври 2021. Сцена на събитието ще бъде най-високият пловдивски хотел – емблематичният парк-хотел Санкт Петербург.

Сред финалистите в конкурса е бутиковият комплекс „Милениум“, изграден от строителна компания „Линер“ ООД. Разположен е в южната част на Пловдив, на ул. „Остромила“, има 5 четири фасадни жилищни сгради, построени на площ от 9 000 м2.
Комплексът е от затворен тип, изцяло ограден и с контролиран достъп. В петте сгради има 230 едностайни, двустайни и тристайни апартаменти, на партерите има общо 95 гаража, а в дворното място са разпределени правопропорционално 135 паркоместа, зони за отдих и детски площадки.

Всички сгради са със самостоятелни комуникационни ядра, а на партерните етажи има жилища за хора с увреждания. Непосредствено пред комплекса има автобусна спирка на градски транспорт и в двете посоки. Общите части на комплекса са само 10 %, което се отразява на просторните домовe, които клиентите получават.

Визията е в средиземноморски стил, съобразен с комплексите в района, а на фасадите е обърнато особено внимание на детайлите и на орнаментите по тях, луксозни общи части.

По време на церемонията ще бъдат връчени призове в следните категории: Иновации в строителството, Луксозно жилищно, обществено и бизнес строителство, Най-добра строителна компания, Идеен проект, Реновирано строителство, Локация на годината и др.

Материалът LUXURY Property AWARDS 2021: Пловдив е основен конкурент на София в луксозното строителство е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

С финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски бе открит Културен център „Иван Михайлов“ в Битоля

  Д-р Милен Врабевски бе почетен гост на българска общност в Република Северна Македония по...

Кметът на Пловдив посрещна мебелна компания Еником М в града

С Орлин Павлов и с впечатляващо шоу брандът  отпразнува първия си магазин под тепетата Впечатляващо...

Фестивал на магията дава рамо за млади таланти

Боби Шоу събира фокусниц във Вариететния театър Фестивал на магията ще отбележи професионалния празник на...

Balkan Business Awards 2022: Албания, България, Северна Македония и Косово със златни статуетки

Balkan Business Awards 2022 отличи лидерите в бизнеса Лидерите в бизнеса на Балканите – общини...