Луксозните имоти навлизат и в Студентски град

СЪБИТИЯЛуксозните имоти навлизат и в Студентски град

NovaCity Group е лидер във високия клас строителство и финалист за LUXURY Property AWARDS 2021

Приоритетните за определени райони на София луксозни имоти вече навлизат и в Студентски град, който доскоро беше предимно ниско бюджетен квартал за студенти, посочват организаторите на XI-то издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2021 – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.

Престижният форум за най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна ще се състои на 1 октомври 2021. Сцена на събитието ще бъде най-високият пловдивски хотел – емблематичният парк-хотел Санкт Петербург.

Сред финалистите в конкурса е и базираната в София NovaCity Group – инвестиционна компания с над десетилетие опит на българския пазар на недвижими имоти и над 40 години присъствие в световен мащаб. Главният фокус на групата е насочен към жилищния сегмент и през годините е опознала в детайли пазара и влагането на иновации на българска територия, с цел развитие на този пазарен сегмент на едни по-взискателни нива, подчинени на високи стандарти.

Екипът от професионалисти на NovaCity е специализиран в изграждането на жилищни проекти – от малки до мащабни, концентрирани основно в столицата. Работата с висококвалифицирани проектантски екипи и експерти, позволява на NovaCity да реализира своите проекти в различни етапи до цялостното им завършване.

Проектите на NovaCity имат за цел да предизвикат в клиентите усещане за лукс във визия и комфорт. Тази ангажираност към клиентите се вижда и в слогана и логото на групата: „Нищо друго, освен съвършенство“. Стремежът към съвършенство, амбицията продуктът непрекъснато да се подобрява и принципът за завършеност на проектите до последната стъпка и детайл са отличителна черта на компанията.

НоваСити Груп е финалист в престижния конкурс и с новия си проект за луксозно жилищно строителство – НоваСити Вижън в София.

С почти 16,000 кв.м. разгърната площ с жилищна и търговска част, сградата NovaCity Vision предоставя голям избор на различни видове и размери апартаменти. Проектът е внимателно разработен в детайли за всеки обект в него и разполага с просторна вътрешна градина с много зеленина и места за отдих, големи фоайета с работен кът и общи части, проектирани в предизвикателни, но хармонични цветове. Разположен в южната част на София, Студентски град е не само образователен център, но и прекрасно място за живеене, което привлича студенти, семейства и инвеститори, благодарение на едни от най-добрите университети в страната, разположени в района, оживения нощен живот, наличието на множество магазини, обществени дейности и услуги и бързия достъп до различните части на града.
По време на церемонията ще бъдат връчени призове в следните категории: Иновации в строителството, Луксозно жилищно, обществено и бизнес строителство, Най-добра строителна компания, Идеен проект, Реновирано строителство, Локация на годината и др.

Материалът Луксозните имоти навлизат и в Студентски град е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

С финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски бе открит Културен център „Иван Михайлов“ в Битоля

  Д-р Милен Врабевски бе почетен гост на българска общност в Република Северна Македония по...

Кметът на Пловдив посрещна мебелна компания Еником М в града

С Орлин Павлов и с впечатляващо шоу брандът  отпразнува първия си магазин под тепетата Впечатляващо...

Фестивал на магията дава рамо за млади таланти

Боби Шоу събира фокусниц във Вариететния театър Фестивал на магията ще отбележи професионалния празник на...

Balkan Business Awards 2022: Албания, България, Северна Македония и Косово със златни статуетки

Balkan Business Awards 2022 отличи лидерите в бизнеса Лидерите в бизнеса на Балканите – общини...