LPG или ICOONE?

LPG или ICOONE

LPG или ICOONE? Този въпрос звучи в главите на много дами като „Да бъдеш или да не бъдеш“? Почти шекспирова дилема. Да, действително отговорът на този въпрос не е лесен! Изборът още по-малко.

Като жена, която само преди 5 месеца се сдоби с рожба мога да споделя ценни впечатления и от двата апарата.
Подлагала съм се на процедура с LPG преди да забременея и честно казано не бях очарована. Видях минимално подобрение на целулита си при положение, че се подложих на пълен курс от процедура – 8. Затова пък забелязах едно разтягане на кожата. Стана като че ли по-отпусната.

Когато забременях, знаете целулитът се възвръща неминуемо, кожата се отпуска още повече, а се появяват и неприятните отоци. LPG не се препоръчва за бременни затова потърсих други методи, за да поддържам тялото си през този период. Така попаднах на ICOONE. Той е единственият апарат, който няма противопоказания и има програми специално разработени за бременни и кърмачки. Увериха ме, че е безопасно и се подложих на няколко процедури. Ефект наистина имаше. Само след няколко сеанса усетих кожата си по-стегната и тонизирана, отоците по краката спаднаха, целулитът осезаемо намаля. Честно казано, не очаквах. След опита ми с LPG, не вярвах, че ICOONE и още повече програмата му за бременни, ще помогне. Но се случи. И сега ходя в център по естетика Persona, където си правя процедурите. Май няма да спра скоро.

Като всеки любопитен човек се запитах как всъщност този апарат върши работа и се поразрових. Открих, че за разлика от LPG, който действа на принципа на силен вакуум, ICOONE прави 1180 микро стимулации на участък от тялото с размери 10 на 10 см. Затова при него кожата се стяга и тонизира, а не се разтяга както при LPG. Апаратът въздейства на фибробластите, които формират структурата на кожата, а това води до увеличение на регенерацията на ценните белтъци за младостта и красотата и осигурява по-опъната и еластична кожа.

Другото нещо, което ме впечатли в ICOONE беше, че той има програма за спортисти и атлети, която облекчава мускулни спазми, мускулна треска, наранявания, схващания, фибрози, отоци, възпаления и мускулни травми. Общо този апарат има 31 програми, като 14 от тях са медицински, а 17 – козметични.

Оказа се също, че инженерът, който е създал ICOONE Дганфранко Тудико е работил преди това за LPG. После е създал своя компания с цел да направи по-добър продукт и определено е успял. Всъщност ровейки се в нета попаднах на един негов цитат и именно той ме убеди да пробвам ICOONE. „Повече от 20 години работя в областта на медицината, парамедицината и козметиката. Като страстен почитател на тази техника реших да направя собствена фирма, която нарекох „Оллкер” и започнах да разработвам радикално нова апаратура на базата на най-новите научни открития в областта на микробиологията. „Оллкер” е компания, създадена от професионалисти с над 20 годишен опит в областта на медицината и козметиката. В нея работят специалисти по лечебна физкултура и гимнастика, мануална терапия, а също и професори по медицина със световна известност. Благодарение на колектива от специалисти-професионалисти, предани на своята професия, ние създадохме ICOONE“.

Хората си знаят работата!

Миглена Стоилова

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search