LPG или ICOONE?

КРАСИВИLPG или ICOONE?

LPG или ICOONE

LPG или ICOONE? Този въпрос звучи в главите на много дами като „Да бъдеш или да не бъдеш“? Почти шекспирова дилема. Да, действително отговорът на този въпрос не е лесен! Изборът още по-малко.

Като жена, която само преди 5 месеца се сдоби с рожба мога да споделя ценни впечатления и от двата апарата.
Подлагала съм се на процедура с LPG преди да забременея и честно казано не бях очарована. Видях минимално подобрение на целулита си при положение, че се подложих на пълен курс от процедура – 8. Затова пък забелязах едно разтягане на кожата. Стана като че ли по-отпусната.

Когато забременях, знаете целулитът се възвръща неминуемо, кожата се отпуска още повече, а се появяват и неприятните отоци. LPG не се препоръчва за бременни затова потърсих други методи, за да поддържам тялото си през този период. Така попаднах на ICOONE. Той е единственият апарат, който няма противопоказания и има програми специално разработени за бременни и кърмачки. Увериха ме, че е безопасно и се подложих на няколко процедури. Ефект наистина имаше. Само след няколко сеанса усетих кожата си по-стегната и тонизирана, отоците по краката спаднаха, целулитът осезаемо намаля. Честно казано, не очаквах. След опита ми с LPG, не вярвах, че ICOONE и още повече програмата му за бременни, ще помогне. Но се случи. И сега ходя в център по естетика Persona, където си правя процедурите. Май няма да спра скоро.

Като всеки любопитен човек се запитах как всъщност този апарат върши работа и се поразрових. Открих, че за разлика от LPG, който действа на принципа на силен вакуум, ICOONE прави 1180 микро стимулации на участък от тялото с размери 10 на 10 см. Затова при него кожата се стяга и тонизира, а не се разтяга както при LPG. Апаратът въздейства на фибробластите, които формират структурата на кожата, а това води до увеличение на регенерацията на ценните белтъци за младостта и красотата и осигурява по-опъната и еластична кожа.

Другото нещо, което ме впечатли в ICOONE беше, че той има програма за спортисти и атлети, която облекчава мускулни спазми, мускулна треска, наранявания, схващания, фибрози, отоци, възпаления и мускулни травми. Общо този апарат има 31 програми, като 14 от тях са медицински, а 17 – козметични.

Оказа се също, че инженерът, който е създал ICOONE Дганфранко Тудико е работил преди това за LPG. После е създал своя компания с цел да направи по-добър продукт и определено е успял. Всъщност ровейки се в нета попаднах на един негов цитат и именно той ме убеди да пробвам ICOONE. „Повече от 20 години работя в областта на медицината, парамедицината и козметиката. Като страстен почитател на тази техника реших да направя собствена фирма, която нарекох „Оллкер” и започнах да разработвам радикално нова апаратура на базата на най-новите научни открития в областта на микробиологията. „Оллкер” е компания, създадена от професионалисти с над 20 годишен опит в областта на медицината и козметиката. В нея работят специалисти по лечебна физкултура и гимнастика, мануална терапия, а също и професори по медицина със световна известност. Благодарение на колектива от специалисти-професионалисти, предани на своята професия, ние създадохме ICOONE“.

Хората си знаят работата!

Миглена Стоилова

- реклама -spot_img

4 погрешни схващания на тема избелване на зъби

Процедурата има своята специфика и гарантира резултати, а нашата информираност е от съществено значение,...

Как да изглеждате по-високи

Жените мечтаят да са високи и стройни за да могат да носят всяко облекло...

Съвети при избора на дамски обувки

Обувките с висока платформа са тайната тръпка на по-голямата част от модерните жени. Всяка...

Модните обувки при дамите

Модните обувки при дамите през последните два сезона се отличават със заострен нос и...