Компактен лаптоп за жени – идеалната изненада

КРАСИВИКомпактен лаптоп за жени – идеалната изненада

 

Едно от най-важните неща при избор на лаптоп за жена е неговия размер. Всъщност има и още нещо и това е външния вид. Дамите не са толкова навътре с техническите характеристики и параметри и дори най-яките процесори Intel, RAM или видео карта няма да ги впечатлят.

За тях лаптопа или работи добре или не работи. Ако не работи се почва с дежурната фраза „Оооо Мило, ще ми купиш ли лаптоп, че настоящия вече не работи?“ Трудно ще ги убедите за ъпгрейд или покупка на лаптоп втора ръка. За тях по-важно е лаптопа да бъде малък, лъскав или шарен, отколкото мощен и надежден.

Но като споменахме в началото лаптопи втора употреба, не е толкова трудно да заблудите приятелката или съпругата си, ако й купите ремаркетиран или реновиран продукт в идеално техническо състояние и нужната гаранция.

Избрания от вас женски лаптоп може да бъде и закупен от някоя фирма за лаптопи втора ръка като Интерсервиз-20, Квант сервиз, Краш, или Събинчо. Желателно е да отидете на място във фирмата и да разгледате предлаганите подходящи лаптопи за жени, да видите отблизо външния вид и техническите параметри, да обсъдите живота на батерията и евентуално да договорите цената.

Ако намерите лаптоп подходящ за жени в перфектно състояние, то повярвайте вашата половинка никога няма да си и помисли или усъмни, че притежава ноутбук втора ръка. Тя ще бъде доволна от своя подарък, а вие ще сте щастлив от практичната покупка и спестените средства.

Какъв подходящ модел да избера за женски лаптоп?

Тук има много възможности.

Първия класически вариант е MacBook Air или друг компактен модел от сериите на Apple. Заради цялостния дизайн, формите, тънкия корпус и белия цвят, лаптопите MacBook са наистина подходящи за дами и те много ги харесват. А заради реномето, което марката Apple носи и създава, всеки който иска да се фука с елитен продукт би ги предпочел пред лаптоп базиран на Windows.

apple-laptop-skin

Втория утвърден вариант са компактните лаптопи от серията Vaio на Sony. Особено тези в розов цвят или с флорални мотиви. Те са наистина подходящи и като технически параметри и като дизайн напълно се вписват в представата за женски лаптоп.

sony-vaio-rozov

Третия подходящ вариант е ултрабук или нетбук, но имайте предвид че последните са вече и технически и морално остарели. Трудно ще намерите нов нетбук като Asus EeePC или Acer Aspire One. Ако все пак държите да бъде нетбук, тогава се ориентирайте към покупка на употребяван продукт.

Понеже споменахме ултрабук, трябва да кажем, че това е новата мода. Със сигурност ще уцелите десетката ако подарите на любимата си компактен, красив и мега лек ултрабук, с който да се фръцка.

ultrabook

И за последно да ви издадем една малка хитрина, с която да изненадате приятно вашата жена или любима приятелка. Не е нужно да търсите под дърво и камък специализиран лаптоп за жени. Съвсем спокойно може да закупите някой компактен употребяван лаптоп като Lenovo ThinkPad X220 в перфектно състояние и с характеристики, който да удовлетворят любимата ви.

lenovo-x220

А за да блесне вашия подарък с цялата си хубост купете подходящ стикер с нещо любимо за нея и облепете капака на мобилния компютър. Ето ви няколко хитри идеи за фолио за лаптопа: флорални мотиви, любимата й банда, музикант или актьор, някакво любимо аниме, абстрактни мотиви, любимо животно, тема от филм и т.н. Естествено подобно фолио за лаптопа може да закупите от почти всички магазини за техника. Ако все пак имате основни дизайнерски умения, бихте могли да си направите файла сами и да принтирате готовия стикер за лаптоп в някоя печатница за външна реклама. След това остава да го залепите и да впечатлите. Ще имате женски лаптоп с превъзходни параметри и съвсем уникален дизайн.

- реклама -spot_img

4 погрешни схващания на тема избелване на зъби

Процедурата има своята специфика и гарантира резултати, а нашата информираност е от съществено значение,...

Как да изглеждате по-високи

Жените мечтаят да са високи и стройни за да могат да носят всяко облекло...

Съвети при избора на дамски обувки

Обувките с висока платформа са тайната тръпка на по-голямата част от модерните жени. Всяка...

Модните обувки при дамите

Модните обувки при дамите през последните два сезона се отличават със заострен нос и...