Колко пъти ще обичаме истински според зодията

В зависимост от зодията, всеки човек е предопределен за определен брой истинска любов през живота си. Колко пъти обичат различните зодии в живота си, прочетете сега:

Овен: Три любови

Овен обикновено са много скептични. Затова ще обичат три пъти в живота, за първи път от любопитство, за втори път и трети път в интерес на душата.

Телец: Една любов

Телец се нуждаят от стабилност, романтични натури. Така че, след като се влюбят, въпреки че те го правят много трудно, да се придържат към тази любов през целия живот. Но ако са ранени и изоставени, вече не са в състояние да обичат, както са обичали.

Близнаци: Три любови

Близнаците имат вулканичен характер. Тези хора винаги се опитват да намерят половината си, но често не успяват.

Затова ще обичат три пъти. А третият път ще се притесняват да търсят и да сключат мир със себе си, макар че попадат на избран човек, който ще ги дари с най-великата любов.

Рак: Две любови

Раците ще обичат два пъти поради недостатъчност на любов. Раците се нуждаят, на първо място от един приятел и след това от партньор в живота. Така разочарован от Раците ще бъде партньорът им в първата връзка, след като те открият, че не са правилния партньор. Втората любов, Раците ще преживеят с цялото си същество и личност и тя ще бъде завинаги.

Лъв: Обич до лудост

Лъвовете могат да обичат много. Те са завоеватели и не се страхуват от нищо и се втурват напред, изваждайки чувствата на масата. Те са са един от знаците, които страдат най-много от любов.

Дева: Две любови

Дева са много скептични, когато става дума за любов: те се страхуват да отворят сърцата си и не позволяват на твърде много партньори, да се настаняват удобно в техните взаимоотношения. Скриването на емоциите се прави достатъчно добре и могат да се откажат да обичат, за да не бъдат наранени. Ето защо в отношенията са доста студени натури и претенциозни, изчисляват всяка стъпка, която правят.

Везни: Отказват се от любовтa

Везните са критични и цял живот, са готови да търсят, за да намерят това, което те искат. За разлика от Близнаците, Везните са толкова интуитивни, че те разбират, че никога няма да намерят съвършенство въплътено, според тяхната гледна точка. Така Везните ще страдат и те, като Лъвове, доста много.

Скорпион: Една любов

Скорпионите са свободни натури, които отказват да бъдат с белезници. Те си мислят, че тяхната работа е да правят любов, така предпочитат да имат колкото се може повече връзки, да опознават повече хора и да се забавляват толкова, колкото могат. Този знак са за любов веднъж в живота наистина, защото всички други отношения са просто физически контакт и емоционален и още не могат да достигнат ранга на връзка.

Стрелец: Четири любови

Стрелците ще се опитат четири пъти, за да останат с някой дългосрочно и да се научат да правят компромиси.

Козирог: Пет любови

Козирозите често са изоставяни поради тяхното чувство на собственост. Поради тази причина, те разкриват лицето си трудно и винаги изненадват партньора си със своите отрицателни страни. Така че, биват изоставяни често.

Водолей: Три любови

Водолей изневеряват повече от Близнаци и раждат трудно, но безопасно. Ето защо те прекарват повече време с важни хора от живота си, като ще се отегчат в някакъв момент от получаването на платонична любов.

Риби: Една любов

Подобно на Телците, Рибите просто ще обичат. Просто защото те са срамежлив и интровертен човек, който веднъж намерил крайното усещане, го държи със зъби и нокти.

А вие колко пъти сте изпитвали истинска любов досега?

Източник: bg-astrology.net

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search