Достатъчен ли е един парфюм?

КРАСИВИДостатъчен ли е един парфюм?

парфюми онлайн

ЗАВЪРШЕТЕ ВЪНШНИЯТ СИ ВИД С АРОМАТ

Както всеки повод, така и всеки тоалет си изисква своя аромат. За да бъде една дама елегантна, това не значи тя да бъде слаба, а да бъде завършена. Под това се разбира приятен външен вид. Завършен във всяко отношение. Дрехите, прическата, бижутата, грим, обувки, чанта и аромат да са подходящи един за друг и да съставят едно цяло – завършен външен вид. Слагате усмивката и вече килограмите нямат думата. Вие сте най-красивата и приятна за компания елегантна дама.

Често сме виждали съчетани зимни обувки, летни полички, вечерен грим, найлонова торбичка за чанта и за капак тежък парфюм, подходящ за нощни похождения, и всичкото това приготовление е за обедно кафе на пейката пред блока. И най-красивата манекенка ще изглежда ужасно.

Подбирайки материи и цветове за облекло, обувки и аксесоари и адаптирайки ги към съответния повод, всъщност сте готови около деветдесет процента. Напълно завършеният вид се затваря от уханието. Знаете, след среща, често не помните разговор или подробности от външен вид, но помните аромата.

Преди години и мъже, и жени ползваха един и същи парфюм. Разнообразяваха си козметиката най-много до два различни аромата – дневен и вечерен. Днес, нещата стоят по по-широк начин. Всяка дама трябва да разполага с поне три–четири парфюма, подходящи за деня и минимум два, които са подходящи за вечерно–нощния живот. За щастие вече има онлайн магазини за парфюми, което прави цените доста достъпни.

Ще кажете, че три – четири парфюма са много. Не не са много! Ароматите се видоизменят от топлината на кожата, а и от сезона – влажност, температури, море, солена вода, сняг…

Всеки сезон е по различен начин подходящ за определени аромати. Лятото се ползват повече флоралните аромати, а и по-богатият на цветове, модели и материи гардероб изисква разнообразие в парфюмите – за работа, за дневни заведения, за вечерни забавления.

Важно правило е парфюмът, който ползвате, когато сте на работа, да не се използва и по други поводи. За свободното си време непременно си набавете друг аромат.

Всеки парфюм влияе подсъзнателно на вас и на околните. Не си причинявайте усещането на тежест и напрежение през почивните дни и вечери, което всъщност се провокира у вас от парфюма, с който сте били на работа цял ден.

Разнообразете козметиката си с поне три аромата, подходящи за сезона, които да ползвате през деня и три за вечерни излизания. Дневните парфюми разпределете така – за работа, за излизане с приятели, за любовни срещи. Вечерните – по аналогичен начин – за излизане на любовна среща, за излизане с приятели, за културни събития.  Сами разбирате разликата от това да отидете на театър и да отидете на дискотека.

Не, не се оправдавайте с финансовото състояние. Ето тук има доста парфюми на страхотни цени http://parfumite.info  

Ако ароматите са ви непознати, то просто се запознайте в някой магазин за парфюми и после си го поръчайте по интернет.

Бъдете омайни!

- реклама -spot_img

4 погрешни схващания на тема избелване на зъби

Процедурата има своята специфика и гарантира резултати, а нашата информираност е от съществено значение,...

Как да изглеждате по-високи

Жените мечтаят да са високи и стройни за да могат да носят всяко облекло...

Съвети при избора на дамски обувки

Обувките с висока платформа са тайната тръпка на по-голямата част от модерните жени. Всяка...

Модните обувки при дамите

Модните обувки при дамите през последните два сезона се отличават със заострен нос и...