Кметът на Пловдив посрещна мебелна компания Еником М в града

СЪБИТИЯКметът на Пловдив посрещна мебелна компания Еником М в града

С Орлин Павлов и с впечатляващо шоу брандът  отпразнува първия си магазин под тепетата

Впечатляващо шоу отбеляза откриването на най-новата дизайн-дестинация в Пловдив – Еником М, съобщава ВИП Комюникейшън. Сред гостите на мебелната компания с над 20-годишна история и с първи магазин под тепетата бяха кметът на Пловдив Здравко Димитров, Теа и Наум Шопови, Орлин Павлов, много архитекти и интериорни дизайнери. „Радвам се да приветствам Еником М в Пловдив. Имах възможност да разгледам магазина и съм впечатлен от това, което видях. На добър час!“, каза пред гостите кметът Здравко Димитров.

 „Идването ни в Пловдив е нов етап на развитие за нас и е част от стратегията на Еником-М да бъде по-близо до възможно най-много хора, осигурявайки им желания комфорт и вдъхновение. В първия ни магазин извън София правим инвестиция от 2.5 млн. лв. и осигуряваме 50 нови работни места. Марката ни вече е добре позната с висококачествените си продукти, с които създаваме уют, хармония и красота на разумни цени. Но освен това – тук в Пловдив – искаме да участваме в социално ангажирани проекти“, каза на откриването Цветомир Душков, собственик на мебелна къща Еником-М.

Нестандартното събитие поднесе едно невероятно преплитане на усещания и вдъхновяващи форми. Изненадващ флашмоб беляза началото на вечерта, която продължи с музикално изпълнение на Орлин Павлов. Специално проектирана за случая „Стая на илюзиите“ бе една от атракциите за гостите, която ще остане в магазина и може да бъде видяна от всеки. Йордан Белев, един от най-известните млади български илюзионисти, познат от Фермата, впечатли всички с невероятно представление. За финал на събитието вентрологът Димитър Иванов и неговата кукла-партньор разсмяха гостите със скеч, олицетворяващ пазаруването на мебели.

Магазинът се намира на бул. „Княгиня Мария Луиза“ №72 и е проектиран на 2 етажа с внушителната площ от 5000 кв.м.

Марката вече е добре позната в София, благодарение на  висококачествените продукти, които предлага.

Основен приоритет на Еником М е създаването на уют, хармония и красота, представяйки най-новите тенденции в интериорния дизайн. Благодарение на голямата си площ, магазинът предлага на своите клиенти огромно разнообразие от мебели, с които лесно да обзаведат своя дом или офис по практичен и стилен начин. Посетителите ще открият обзавеждане за всички помещения, осветление, текстил и аксесоари, с които се постига необходимата завършеност и уют в дома.
Празникът на Еником М ще продължи с промоция от -20% на всички мебели и аксесоари и с томбола за над 100 награди.

Материалът Кметът на Пловдив посрещна мебелна компания Еником М в града е от НОВИНИ.

- реклама -spot_img

С финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски бе открит Културен център „Иван Михайлов“ в Битоля

  Д-р Милен Врабевски бе почетен гост на българска общност в Република Северна Македония по...

Фестивал на магията дава рамо за млади таланти

Боби Шоу събира фокусниц във Вариететния театър Фестивал на магията ще отбележи професионалния празник на...

Balkan Business Awards 2022: Албания, България, Северна Македония и Косово със златни статуетки

Balkan Business Awards 2022 отличи лидерите в бизнеса Лидерите в бизнеса на Балканите – общини...

Пазителите на традициите в занаятите ще бъдат отличени от Balkan Business Awards 2022

Банско става столица на Балканите за церемонията в петък Пазителите на традициите и занаятите ще...