Какво да подарите на гаджето си, ако сте заедно отскоро?

Подарък за рожден ден – три неустоими предложения

Стана тя, каквато стана. Прекрасната любовна история, която завъртяхте се изправя пред първото си изпитание – ТОЙ/ТЯ има рожден ден!

Тя любовта не пита – понякога идва малко преди рождения ден. И след като сте изкарали седмица, две, месец в безгрижни вълнения – идва и този празник! Това често причинява паника, неудобство, свян! Хем сте достатъчно близки вече, за да купите подарък, хем не чак толкова, че да го изберете лесно.

Не се тревожете, и за това има решение. Ето няколко предложения, които са достатъчно вълнуващи, за да направите впечатление и достатъчно подходящи за човек, който ви е близък, но все още не кой знае колко.

Първото предложение за подарък е да подарите емоции и да направите рожденият ден незабравим, забавен спомен. Така, каквото и да се случи с отношенията ви, за в бъдеще ще оставите следа. Как може да постигнете този ефект? Вижте това: УРОК ПО КОННА ЕЗДА! Дори и да има моменти на страх или други емоции, възползвайте се. Преживяванията ще ви сближат още, а и ще оставят вълнения, които дълго ще се споделят с приятели след това. Какво по-хубаво?!

Второ предложение за подарък – това може да е първият път когато изричате „ОБИЧАМ ТЕ“, а ако не е, то е поредният, но този път по по-специален начин. Вижте как – с Кутия сърце “Обичам Те”. Тя съдържа доста неща:

14 различни причини “ЗАЩО ТЕ ОБИЧАМ ТООООЛКОВА МНОГО” (на малки книжки) – колко приятно!

“ОБИЧАМ ТЕ” на 14 различни езика (на малки картички) – забавно!

Голямо плюшено сърце с надпис “I LOVE YOU” – прекрасен спомен!

Вкусни бонбони “трюфели” – ето го и сладкото изкушение!

Ароматни свещи 14 сатенени сърчица с надпис “I LOVE YOU” – романтиката!

USB FLASH памет 2 GB с 141 романтични балади ! – романтично, но и практично!

АНГЕЛЧЕ, за да пази вашата любов завинаги ! – дори и да не е завинаги, то в случая ще постигне голям ефект!

И всичко това се предлага в подаръчна кутия!

Е, какво по-добро от това! Дори може да я поръчате онлайн и да я доставят направо на адреса на рожденика. Кой няма да се зарадва на такъв подарък, а?!

Третото предложение за подарък е още по-сладко и дълготрайно! Ето една прекрасна идея как да удължите емоционалния ефект от празнуването на празника при това за цели 31 дни. Вижте това: Комплект “Шоколадови пожелания”! Това е специална селекция шоколадови изкушения, съчетани с уникални пожелания за всеки ден от месеца, в оригинална, луксозна кутия. Подарете я с наставлението, че в продължение на един месец всяка сутрин трябва да се хапва по един бонбон или мини шоколад от вълшебната кутия и така любимият ще получи поредното ви пожелание или послание. Вълнуващо е, нали?!

Ето, че първият празник, който ще прекарате заедно може да се превърне в забавно приключение! А за следващите такива и за всеки случай харесайте фейсбук страничката на търсачката за подаръци, така ще ви е наблизо, когато ви потрябва.

Успех!

Start typing and press Enter to search