Какво да подарите на гаджето си, ако сте заедно отскоро?

ТЯ И ТОЙКакво да подарите на гаджето си, ако сте заедно отскоро?

Подарък за рожден ден – три неустоими предложения

Стана тя, каквато стана. Прекрасната любовна история, която завъртяхте се изправя пред първото си изпитание – ТОЙ/ТЯ има рожден ден!

Тя любовта не пита – понякога идва малко преди рождения ден. И след като сте изкарали седмица, две, месец в безгрижни вълнения – идва и този празник! Това често причинява паника, неудобство, свян! Хем сте достатъчно близки вече, за да купите подарък, хем не чак толкова, че да го изберете лесно.

Не се тревожете, и за това има решение. Ето няколко предложения, които са достатъчно вълнуващи, за да направите впечатление и достатъчно подходящи за човек, който ви е близък, но все още не кой знае колко.

Първото предложение за подарък е да подарите емоции и да направите рожденият ден незабравим, забавен спомен. Така, каквото и да се случи с отношенията ви, за в бъдеще ще оставите следа. Как може да постигнете този ефект? Вижте това: УРОК ПО КОННА ЕЗДА! Дори и да има моменти на страх или други емоции, възползвайте се. Преживяванията ще ви сближат още, а и ще оставят вълнения, които дълго ще се споделят с приятели след това. Какво по-хубаво?!

Второ предложение за подарък – това може да е първият път когато изричате „ОБИЧАМ ТЕ“, а ако не е, то е поредният, но този път по по-специален начин. Вижте как – с Кутия сърце “Обичам Те”. Тя съдържа доста неща:

14 различни причини “ЗАЩО ТЕ ОБИЧАМ ТООООЛКОВА МНОГО” (на малки книжки) – колко приятно!

“ОБИЧАМ ТЕ” на 14 различни езика (на малки картички) – забавно!

Голямо плюшено сърце с надпис “I LOVE YOU” – прекрасен спомен!

Вкусни бонбони “трюфели” – ето го и сладкото изкушение!

Ароматни свещи 14 сатенени сърчица с надпис “I LOVE YOU” – романтиката!

USB FLASH памет 2 GB с 141 романтични балади ! – романтично, но и практично!

АНГЕЛЧЕ, за да пази вашата любов завинаги ! – дори и да не е завинаги, то в случая ще постигне голям ефект!

И всичко това се предлага в подаръчна кутия!

Е, какво по-добро от това! Дори може да я поръчате онлайн и да я доставят направо на адреса на рожденика. Кой няма да се зарадва на такъв подарък, а?!

Третото предложение за подарък е още по-сладко и дълготрайно! Ето една прекрасна идея как да удължите емоционалния ефект от празнуването на празника при това за цели 31 дни. Вижте това: Комплект “Шоколадови пожелания”! Това е специална селекция шоколадови изкушения, съчетани с уникални пожелания за всеки ден от месеца, в оригинална, луксозна кутия. Подарете я с наставлението, че в продължение на един месец всяка сутрин трябва да се хапва по един бонбон или мини шоколад от вълшебната кутия и така любимият ще получи поредното ви пожелание или послание. Вълнуващо е, нали?!

Ето, че първият празник, който ще прекарате заедно може да се превърне в забавно приключение! А за следващите такива и за всеки случай харесайте фейсбук страничката на търсачката за подаръци, така ще ви е наблизо, когато ви потрябва.

Успех!

100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

Правилният човек за мен – партньорски хороскоп

Връзките между хората са сложен комплекс от много компоненти. Склонна съм да вярвам, че...

КОРЕМЪТ И ЖЕНСКАТА ЕНЕРГИЯ

Ние знаем твърде малко за тази важна област в женското тяло и често рушим...

Как се прави предложение за брак – няколко идеи

Няколко идеи за предложение за брак в снимки Как да направите предложение за брак по...

ТЯ! Или как мъжът определя високата класа на жената

Господа, Ето кои са основните критерии, по които да разберете, че си имате работа...