Няколко трика за омаен аромат на тялото

- реклама -

Знаете ли, че има храни, които могат да ви помогнат не само да утолите глада си, но и с тяхна помощ да накарате тялото си да ухае прекрасно? Звучи невероятно, но приемането на определени храни не само влияе позитивно на здравето ни, но и на натуралната ни миризма.

Тук сме избрали 5 храни за прекрасен аромат на тялото:

– Ванилия – Тази ароматна подправка, добавена към нашата храна, както и чаят от ванилия, тялото ни започва да ухае по-приятно. Нещо повече – тя оказва положително влияние на интимния мирис при жените, което обяснява защо е предпочитана преди секс;

– Канела – Още една любима за сладкиши, чай или други ястия, подправка помага не само на дома ни, но и на тялото ни да излъчва приятен аромат;

– Цитруси – Само си представете незабравимото, свежо ухание, което изпълва дома, при обелването на портокал или мандарина. Същото се поема и отдава и от тялото.

– Семена от сминдух – Необходимо е само да пренощуват за една вечер във вода и на сутринта можете да ги сдъвчете. Освен че ще придадат уникален аромат на тялото ви, ще заздравят и костите ви.

– Пъпеш – Този чудесен, свеж плод е перфектен начин за освежите вашия дъх. А и е толкова вкусен, нали?

Опитайте смело. Ще останете очаровани!

- реклама -
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА