КАК ДА СЕ СПРАВИМ С КАРИЕРА, ДЕЦА, ПАРТНЬОР И ЛИЧНИ ПОТРЕБНОСТИ

- реклама -

В това видео три невероятни майки и един татко ще си говорят за това, как се справят с различните си житейски роли. Ще споделят опит и идеи за постигането на баланс.

В панела участват:
?Мария Милушева, майка, Creative Director в агенция Noble Graphics, двигател на инициативата See It Be It Bulgaria.

?Мария Чинчева, майка на Алек, маркетинг директор в Walltopia, писател по душа и фамилен терапевт в обучение.

?Поля Александрова, майка на 7-годишни близнаци, Кая и Тео и главен редактор на Списание EVA и редакционен директор в Атика Ева Медия Груп.

?Антон Бъчваров, баща на Макс на 1.5 г и мениджър партньорства в образователния сайт Уча. се.

#кариера #семейство #родители #деца #мениджър #баланс #образование #потребности #роли #работа #грижи #академиязародители

******************
Академия за родители помага на всички бъдещи и настоящи родители да отгледат здрави и щастливи деца. Тя събира на живо и онлайн специалисти, които споделят своите знания по теми като бременност, раждане, здраве, възпитание, образование. Така родителите могат да получат съветите, от които имат нужда – проверени, на едно място, в точния момент. Академия за родители дава увереност на семействата, че могат да се справят с едно от най-важните предизвикателства в живота им. А на децата – навременната грижа и подкрепа, които са им необходими.

Подписвайте се за нашия канал и бъдете част от все по-голямата общност от осъзнати родители: https://www.youtube.com/c/parentacademy

*******************

Нашият сайт: https://parentacademy.bg
Последвайте ни във Facebook: https://www.facebook.com/akademiaroditeli

- реклама -
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА