Как да се предпазим от енергийни вампири

Как да се предпазим от енергийни вампири

Как да се предпазим от енергийни вампириНа енергийните вампири не трябва да показвате, че имате проблем или не се чувствате добре. Те усещат слабостта ви и ще пристигнат веднага, за да ви изслучат и останалата енергия. Най-добрата защита е да гледате положително на всичко, не бъдете дребнави и забравете за проблемите и грижите. С две думи да става каквото ще! Когато постигнете такова вътрешно усещане и състояние, то доста бързо ще видите, че всички несгоди се оправят сякаш сами.

Но има ли някой, който постоянно ви се оплаква, то непременно имайте едно на ум, че може да е в ролята на енергиен вампир и да черпи от енергията ви. Същото важи и ако някой постоянно се стреми да ви ядоса. То е, за да ви сломи и изсмуче енергията. Тази роля често се играе от шефове и колеги. Бъдете внимателни. Не ги “хранете” като страдате или се ядосвате на техни прояви или отношение и много скоро те ще престанат да ви тормозят.

Вгледайте се в себе си. Ако често сте изтощени и се сривате психически или пък, ако често вдигате скандали и се карате това означава, че биоенергията ви е слаба. Означава също, че сте магнит за енергийните вампири, защото лесно могат да изсмукват енергията ви.

Ето няколко трика как да подсилите биоенергиата си. Важно е биополето ви да е мисто от негативна енергия.

1. Медитация. Как? Например запалете три свети и ги гледайте по 5-10 минути на ден в продължение на една седмица или десетина дни.

2. Не трябва да мислите, че някой може да ви урочаса. Страха от уроки уязвява всеки, който вярва, че това е възможно.

3. Три молитви прочетени три пъти на ден засилват биополето. Изберете такива, които ви допадат най-много.

4. Представете си, че имате защитна обвивка около тялото, която пречи на всички лоши мисли да достигат до вас.

5. Ако сте на среща с нервен човек или който се оплаква, просто си пердставете, че  имате огледало, което насочвате към него и лошите мисли ще бъдат отблъснати от огледалото.

6. Вземете малко парче плат и завържете в него сол, може и морска- Носете този амулет в джоба си като си кажете “ТОВА Е МОЯТА ЗАЩИТА”.

7. Бърз и ефектен начин е да си вземете душ и да си представите как цялата отрицателна енергия се отмива от вас и се стича в канала.

8. Ефектен начин да се заредите с положителна енергия е да прегърнете едно дърво. Почувствайте с кратака си корените му  и се помолете за енергия. Незабавно ще почувствате силен енергиен заряд.

9. Разходките са най-бързият начин за възстановяване. Колкото по-дълги, толкова по-добре. Но ходете по пръст, а не по асфалт. Ако може, постойте и боси върху земята.

10. Избягвайте разходки при пълнолуние.

Най-бързата защитна реакция срещу енергийни вампири е смеха и доброто настроение.  Почувствайте се щастливи в момент на скандал и ще видите как бързо, бързо тези, които са енергийни вампири бягат.