Как да се предпазим от енергийни вампири

- реклама -

Как да се предпазим от енергийни вампириНа енергийните вампири не трябва да показвате, че имате проблем или не се чувствате добре. Те усещат слабостта ви и ще пристигнат веднага, за да ви изслучат и останалата енергия. Най-добрата защита е да гледате положително на всичко, не бъдете дребнави и забравете за проблемите и грижите. С две думи да става каквото ще! Когато постигнете такова вътрешно усещане и състояние, то доста бързо ще видите, че всички несгоди се оправят сякаш сами.

Но има ли някой, който постоянно ви се оплаква, то непременно имайте едно на ум, че може да е в ролята на енергиен вампир и да черпи от енергията ви. Същото важи и ако някой постоянно се стреми да ви ядоса. То е, за да ви сломи и изсмуче енергията. Тази роля често се играе от шефове и колеги. Бъдете внимателни. Не ги “хранете” като страдате или се ядосвате на техни прояви или отношение и много скоро те ще престанат да ви тормозят.

Вгледайте се в себе си. Ако често сте изтощени и се сривате психически или пък, ако често вдигате скандали и се карате това означава, че биоенергията ви е слаба. Означава също, че сте магнит за енергийните вампири, защото лесно могат да изсмукват енергията ви.

Ето няколко трика как да подсилите биоенергиата си. Важно е биополето ви да е мисто от негативна енергия.

1. Медитация. Как? Например запалете три свети и ги гледайте по 5-10 минути на ден в продължение на една седмица или десетина дни.

2. Не трябва да мислите, че някой може да ви урочаса. Страха от уроки уязвява всеки, който вярва, че това е възможно.

3. Три молитви прочетени три пъти на ден засилват биополето. Изберете такива, които ви допадат най-много.

4. Представете си, че имате защитна обвивка около тялото, която пречи на всички лоши мисли да достигат до вас.

5. Ако сте на среща с нервен човек или който се оплаква, просто си пердставете, че  имате огледало, което насочвате към него и лошите мисли ще бъдат отблъснати от огледалото.

6. Вземете малко парче плат и завържете в него сол, може и морска- Носете този амулет в джоба си като си кажете “ТОВА Е МОЯТА ЗАЩИТА”.

7. Бърз и ефектен начин е да си вземете душ и да си представите как цялата отрицателна енергия се отмива от вас и се стича в канала.

8. Ефектен начин да се заредите с положителна енергия е да прегърнете едно дърво. Почувствайте с кратака си корените му  и се помолете за енергия. Незабавно ще почувствате силен енергиен заряд.

9. Разходките са най-бързият начин за възстановяване. Колкото по-дълги, толкова по-добре. Но ходете по пръст, а не по асфалт. Ако може, постойте и боси върху земята.

10. Избягвайте разходки при пълнолуние.

Най-бързата защитна реакция срещу енергийни вампири е смеха и доброто настроение.  Почувствайте се щастливи в момент на скандал и ще видите как бързо, бързо тези, които са енергийни вампири бягат.

 

- реклама -
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА