КАК ДА СЕ НАМЕРИМ, КОГАТО СМЕ ЗА ИЗГУБИЛИ В РОДИТЕЛСТВОТО

- реклама -spot_img

Появата на дете променя живота ни драстично. От безгрижието и спокойствието, за броени мигове минаваме в режим “24/7”, в който трябва да сме изцяло на разположение на малкото същество. Колкото и да сме се подготвяли за този момент – все се оказва, че не сме готови за реалността. Понякога ролята ни на родители, толкова ни поглъща, че забравяме себе си, партньора си и връзката между нас.

Как да намерим баланса между отдаденото родителство и личните ни нужди? Как грижейки се за себе си, се грижим и за децата си? Възможно ли е да запазим близостта с партньора си и след като сме станали родители? Или как да се намерим, ако сме се изгубили в родителството? Всичко това ще научиш от видеото.

#кариера #семейство #родителство #раждане #дете #връзка #партньор #режим #промяна #баланс #академиязародители

******************
Академия за родители помага на всички бъдещи и настоящи родители да отгледат здрави и щастливи деца. Тя събира на живо и онлайн специалисти, които споделят своите знания по теми като бременност, раждане, здраве, възпитание, образование. Така родителите могат да получат съветите, от които имат нужда – проверени, на едно място, в точния момент. Академия за родители дава увереност на семействата, че могат да се справят с едно от най-важните предизвикателства в живота им. А на децата – навременната грижа и подкрепа, които са им необходими.

Подписвайте се за нашия канал и бъдете част от все по-голямата общност от осъзнати родители: https://www.youtube.com/c/parentacademy

*******************

Нашият сайт: https://parentacademy.bg
Последвайте ни във Facebook: https://www.facebook.com/akademiaroditeli

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА