Как да познаем качествен продукт с алое вера?

 

Малко или много, всеки знае за вълшебното действие на Алое Вера. Малко или много, всеки, дори за миг, се е усъмнил в чудодейното растение. Много или още по-много хора са се решили да тестват въздействието му. Доволни, по-доволни, най-доволни от ефекта спорят във форуми и лични разговори, дават съвети, доказателства и примери на останали скептично настроени потребители на лечебната билка.

Факторите за ефективността на Алое Вера са много. Състоянието на организма, болести, възраст, начин на живот, емоционално състояние, влияние на ежедневни занимания и много други. Списъкът е дълъг. Всеки се открива в него, затова е важно първо да оценим правилно състоянието си и всички субективни и обективни фактори за него, преди да изберем кой продукт с Алое Вера да закупим. Изборът на такива продукти е доста голям. Видът е разнообразен – таблетки, на прах, напитки, кремове, лосиони… Фирмите, предлагащи богатият асортимент – също. Но технологията на производство е различна. Всъщност това е много добре, защото шансът да намерим подходящият за нас продукт е по-голям.

Най-важното е да определим целта. Да преборим пролетната умора, да защитим кожата си от вредното влияние на слънчевите лъчи, да пречистим организма, да повишим имунитета си, да се спасим от пигментация, да подпомогнем функцията на храносмилателната система, да подпомогнем заздравяването на рани, нуждаем се от противовъзпалително или антиоксидантно въздействие или просто искаме да сме по-енергични, по- уравновесени, по-спокойни.

С Алое Вера може да водим ефективна профилактика срещу вредното въздействие на цигарите и алкохола, стреса на работното място, физическа умора, тревога и редица вредни емоционални състояния.

Лековитите свойства на растението са ползвани от хилядолетия. Примери за това са публикувани в много статии, които лесно може да открием. Използването му и като средство за физическа красота също е много ефективно. Тайната е в комбинацията и съотношението на съставките му. Природата е най-великият лечител. Постиженията на алтернативната медицина го доказват. Доказва го и оцелелият във вековете човек, живял някога, без доктори и пълни с химия аптеки.

А тайната за ефективността на продуктите, които се предлагат на нашия пазар е в това, да открием подходящият за целта ни и да го използваме правилно. Дълго, колкото е необходимо и редовно, според описанието на продукта.

Как да познаем качествен продукт с алое вера?

Важен белег, по който ще познаем качеството е одобрителният печат на Международния научен съвет за алое.

Как да познаем качествен продукт с алое вераМеждународният научен съвет за Алое (IASC) е асоциация, защитаваща производителите на продукти с Алое Вера. Съветът е основан през 1981 г. като независим регулаторен орган, за да защитава всички производители, чиито продукти отговарят на съответните стандарти за качество и чистота.

Той е независим регулиращ орган, който наблюдава количеството и качеството на Алое в различните продукти. Одобрителнит печат на Международния научен съвет за алое върху продукта е гаранция за това, че съдържанието на Алое в него напълно отговаря на изискванията.

След като сте открили подходящия продукт, остава да спазвате и прилагането му. Прочетете листовката, прилагайте го достатъчно дълго. Помнете, несериозното отношение, е главната причина Алое да не действа. Хранителните добавки, обикновено се примат по време на хранене, освен ако не е упоменато друго, за по-доброто усвояване от организма.

Важно е да потърсите и дали фирмата производител не предлага допълнителна информация за по-правилното използване на продуктите си. Личната мотивация е най-добрият метод за всичко. Заемете се сериозно и отговорно и резултатите ще са факт.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search