11 юни до 11 юли EURO CAMP ще е Спортното сърце на София

Цял месец ще се излъчва на открито Европейското първенство по футбол на живо в Южен парк II

От 11 юни до 11 юли EURO CAMP ще е Спортното сърце на София, разположено зад музея „Земята и хората“. На голям екран пряко ще се излъчват мачовете от Европейското първенство по футбол, Формула 1 и Уимбълдън. Спортният кампус предлага ежедневни забавления за цялото семейство, най-добрата световна бира и разнообразна street food храна.

Това лято спортните фенове ще имат възможността отново да гледат на живо под открито небе, най-интересните срещи и турнири от света на спорта. EURO CAMP се превръща в Спортното сърце на София, което цял месец ще тупти в ритъма на Европейското първенство по футбол, Формула 1 и Уимбълдън. От 11 юни до 11 юли може да изживеете емоцията, сякаш сте на стадиона, пистата на Гран При или на турнир от Големия шлем, в компанията на семейство и приятели с любимата бира и вкусна храна. Най-големите спортни форуми през юни и юли ще се излъчват пряко, на голям екран (7 х 4 м.) с висока резолюция. Дори капризното лято не може да осуети празника на спортните фенове, защото организаторите са подсигурили голяма закрита шатра (15 х 25 м.), която дори при лоши метеорологични услови ще позволи да изживеят емоцията.

Събитието обещава да се превърне в истински празник на хедониста с присъствието на повече от 5 street food ресторанта, 12 вида наливно пиво и над 25 бутилирани бири.

За децата е предвиден специален детски кът с настолни игри и много занимания, а за удоволствието на дамите ще има развлекателна програма, както и освежаващи напитки и коктейли от талантливия екип на Коктейл бар „Оскар клуб“. EURO CAMP ще изгради голяма сцена (10 х 8 м.) , която ще се превърне в зона за забавление за цялото семейство. Всеки ден ще има активности и тематични събития, които да радват посетителите – настолни игри, бъбъл футбол, стрелба с лък и турнир по джаги и табла, и още много други.
?
Входът е свободен, което е още една причина да ви препоръчваме да посетите EURO CAMP (Южен парк II, зад музей „Земята и хората“, до метростанция „Европейски съюз“) и да превърнете гледането на любимия спорт в истинско преживяване, споделено с приятели и семейство.

Цялата програма на EURO CAMP можете да разгледате във Фейсбук на facebook.com/MondialCamp

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search