Екстеншъните

КРАСИВИЕкстеншъните

ЕкстеншънитеОБЩА ГРИЖА ЗА КОСАТА

Удължаване и сгъстяване на коса

 

„Една жена трябва да бъде две неща:

 изискана и неотразима.“

Коко Шанел

С наближаването на какъвто и да е празник първото, което е нужно да се направи от всяка дама, е да се погрижи за външния си вид. Всички знаем колко е трудно това. Външният вид е най – важната ни визитна картичка, най-силното оръжие, най-ефектната невербална комуникация с всички около нас. Така е в съвременния свят и всички трябва да се съобразяваме с това, защото живеем в него.

В тази статия ще дадем идеи и насоки за един ефективен метод, чрез който да постигате бързо и лесно перфектния външен вид. Както знаем, най-силното оръжие на жената е косата. Прическата е изключително важна за личното самочувствие и въздействието върху обкръжението ви. Ето защо, както се грижим за обувките, тоалета, бижутата, вече трябва да се възползваме и от възможността да се погрижим и за прическата по съвременен път и методи.

Удължаване и сгъстяване на коса! Екстеншъните,  разбира се!

Екстеншъните вече са достъпен аксесоар. Те са изключителен метод за постигане на перфектния външен вид. Те са непобедимото оръжие! Когато сме си купили коса, вече притежаваме възможността, по всяко време, бързо и лесно да постигаме шармантност, изисканост, съблазън… Ще впечатляваме и отваряме нови възможности за себе си, независимо дали в личен или професионален план. Може би това е инвестицията, която най-бързо се възвръща. Ако професията ни е публична, творческа, свързана с много бизнес мероприятия, ако сме решили да навлезем в медийния свят, в шоу бизнеса, ако често посещаваме едни и същи заведения… Много са причините да си подобрим общата грижа за косата. А най-важната е, да подкрепим самочувствието си!

Ето няколко насоки как  и какво да избираме, за да си набавим качествена коса.

Най-важното, косата да е естествена. Целта е да постигнем перфектен външен вид. Естетиката във визуално отношение се постига с екстеншъни от естествена коса. Опитът показва, че европейската коса придава най-елегантен вид и блясък. Търсете есктеншъни от естествена, европейска коса. Те са и с най-добро качество.

Естествената коса се предлага в няколко варианта: треси, комплекти от готови редове на клипс, кичури с кератин, опашки, бретони, перуки. Когато избирате магазин, откъдето да си закупите  коса, непременно обърнете внимание как ви консултират, какво ви предлагат и начина, по който го правят. Проверете внимателно дали наистина косата е 100% естествена. Естествените коси не се заплитат, не губят блясъка си, могат да се боядисват, да се ползва преса за коса… изобщо всичко, което правите с вашата коса. Предимството е и, че може да се ползва изключително дълго време. Лесни са за поддържане и могат да се ползват ежедневно! Естествената коса може да се моделира според настроението и случая без каквито и да е притеснения.

В съвремения живот не само дами с проблемни коси ползват треси от естествена, европейска коса. За да са красиви и елегантни, модерни, и с адекватен за професията си външен вид, много дами ползват екстеншъни. Тук не става въпрос само за певици, актриси и бизнес дами или само за сватби, кръщенета, балове, бизнес празненства, официални вечери или първа среща с важен човек. Тук става въпрос за ежедневното ви самоусещане и подобаващо самочувствие.

Открийте подходящ фризьор, който ще ви съдейства. Изберете правилния магазин, предлагащ качествена, 100% естествена, европейска коса и действайте смело. Има няколко метода да сгъстите или удължите косата си чрез екстеншъни: с кератин, залепване/зашиване, клипси.

Избирайки метода с клипси, то по всяко време може да ги слагате и сваляте сама. Това са тик-так шноли, зашити  на тресата. Чрез тях екстеншъна се закрепя на вашата коса.

При зашиването е важно да се посещава всеки месец фризоьор, който да следи състоянието, защото все пак вашата коса расте.

При кичурите с кератин е добре през пет – шест месеца да се консултирате с фризьор за състоянието.

За финал, не забравяйте да проверите, дали магазинът, от който купувате екстеншъните, предлага шампоани, балсами и други козметични продукти, специално създадени за удължена коса, като например четки и гребени, пригодени за екстеншъни и всякакви аксесоари за удължената коса. Това е знак, че сте открили специализиран магазин, а не просто търговец на коса.

Бъдете неповторими!

- реклама -spot_img

4 погрешни схващания на тема избелване на зъби

Процедурата има своята специфика и гарантира резултати, а нашата информираност е от съществено значение,...

Как да изглеждате по-високи

Жените мечтаят да са високи и стройни за да могат да носят всяко облекло...

Съвети при избора на дамски обувки

Обувките с висока платформа са тайната тръпка на по-голямата част от модерните жени. Всяка...

Модните обувки при дамите

Модните обувки при дамите през последните два сезона се отличават със заострен нос и...
Previous articleТайната!
Next articleПълнен шаран