Движение при децата – РАДОСТИНА СТОЯНОВА

- реклама -spot_img

Казвам се Радостина Стоянова – Ширяев и искрено вярвам, че отговарям на името си: един радостен човек, който се опитва да зарадва другите. Съпруга на белорусец със сини очи и майка на две прекрасни деца. Стрелките на възрастовия ми часовник минават тридесет, въпреки че при работата ми с децата понякога изглежда все едно не съм преминала детството. Това за мен е най-трудната, но и най-интересната част от моята работа: да влезеш в ролята на дете, но да гледаш с очите на възрастен.
Професията ми на детски психолог е една от най-интересните, поради факта че можеш да предполагаш много условия, фактори и ситуации, но крайният резултат, зависи от отсрещната страна, а какво се крие в душата на другия е неопределена величина. Въпреки това всяка една въздишка на облекчение и всяка една усмивка на себенамиране е върхов резултат.
Висшето ми образование премина в Германия и не защото не вярвам в компетентността на българските ни специалисти, а защото съм убедена, че в един момент от живота си, човек трябва да остане сам и да се научи да оцелява, да се мотивира и организира, за да разбере, че винаги може разчита на себе си.
Що се отнася до личните ми качества, аз съм един заклет оптимист, професионален идеалист и чувствителна личност.

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА