За кого са подходящи колелата в Raya Toys

Мечтата на всеки малчуган, след като проходи, е да разбере какво е онова, на което сядаш и се движи вместо теб. Всяко дете очаква с нетърпение първото си детско колело, а после второто и третото. Сбъдването на тази невинна мечта никак не е трудно. Как да изберете най-подходящия модел и марка? Дали ще има удачен и стилен вариант за момчета или момичета?

За кого са подходящи детските колела в Raya Toys

Няма рецепта, нито обща траектория, която децата да следват по пътя на своето развитие. В общия случай се счита, че 3-тата година е етапът, когато детето би трябвало да започне да се учи да управлява велосипед без помощни колела. Това обаче не е задължително за всички хлапета. При някои то се случва по-рано, а при други по-късно в годините. Точно по тази причина детските модели в магазините на Raya Toys са оборудвани с помощни странични колелца. 

Какви други детски велосипеди ще откриете в магазините на Raya Toys

  • с помощни колела;
  • с размер на гумата от 10 до 20 инча;
  • с багажник и/или с кошница;
  • в цветове за момче или пък за момиче.

Как да изберете най-подходящия детски велосипед Детски колела

Когато избирате детско колело за своето дете, най-добрият ориентир е диаметърът на гумата. Най-малките размери са 10 и 12 инча, като тези размери колело са подходящи за деца на 2-3-годишна възраст. Следващото по големина детско колело има размер на гумата 14 инча и е подходящо за хлапета от 3 до 4 години. 16-инчовите велосипеди са подходящи за между 4 и 5-годишните. 18-инчовите модели обхващат възрастовата група от 5 до 7 години, а най-големите – 20-инчовите са предназначени за 6-9-годишни. Размерът на гумата обаче е само ориентир при избирането на велосипед. Значение имат също височината на седалката, височината на самото дете, както и неговите умения за управление и навигация. Затова, при избора Ви, би следвало да вземете предвид и тези фактори.

Защо да пазарувате от онлайн магазина на Raya Toys

За един малчуган най-важен е външният вид – стилен, красив и да го кара да се чувства специален. За нас, като родители, най-важното при избора на детско колело е то да е качествено, стабилно и надеждно. В Raya Toys ще намерите и двете – уникална визия, съчетана с високо качество. Освен това, винаги може да наблюдавате най-новите модели, промоционалните предложения, моделите, които се предлагат на атрактивни цени.

Какво още Ви дава Raya Toys

За да сбъдвате лесно детските мечти, за да пораждате красиви детски усмивки, Рая Тойс осигурява доставка до всяка точка на страната, като в зависимост от стойността на покупката, тя може да бъде безплатна или пък много евтина. Дава възможност да изберете сами начина на плащане – с наложен платеж, с кредитна или дебитна карта или по банков път. Освен това, при неудовлетвореност от продукта, можете да го върнете в срок от 14 календарни дни след неговото получаване.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search