Дамски обувки

Обувките с висока платформа са тайната тръпка на по-голямата част от модерните жени. Всяка една е горд собственик на най-малко половин шкаф, пълен с дамски обувки.

Два, три чифта от тях се носят постоянно, а всички останали просто не са подходящи за ежедневно носене. И в това няма нищо учудващо. Изборът на обувки винаги е емоционален. След като са си харесали модела нищо друго няма значение – цена, каество или практичност. Просто трябва да се приетжава.

Хубаво е да сме добре информирани преди да излезем на пазар за обувки на висок ток.

Ако целта ни е да спрем да си купуваме атрактивни, но безполезни дамски обувки трябва да си зададем поне тези въпроси преди да се втурнем на шопинг:

Как се справяме с ходенето на висок и стръмен ток?

Младите момичета на около 20-25 годишна възраст нямат проблем с ходенето да висока платформа цял ден, но за дамите над 45 годишна възраст това е ужасно изтезание за краката. Също така повечето жени не са свикнали да ходят с обувки, с висока платформа, в ежедневието си, и изглеждат като робот. Почти всички модели обувки с високи токчета си има версия с по нисък ток. Замислете се дали не са по-подходящи за Вас.

Велур или кожа?

Обувките с високи токчета се изработват от 3 материала: изкуствена кожа, велур и естествена кожа. Най-практичната материя е велура. Качеството му е по-високо от изкуствената кожа, а цената доста по-ниска от тази на естествената. Недостатъка e че не спира водата. Препоръчвам Ви да не купувате велурени ботуши, колкото и да са атрактивни, защото не са практични.

Най-важното нещо преди на си купим избрания чифт дамски обувки е да походим с тях. Ходилата Ви може да бъдат по-широки или по-тесни от стандартното. Същото важи и за подметките на повечето обувки с високи токчета.

Дори и да взимате точния размер е много добре да ги пробвате, за да сте убедени че ходилата Ви няма да са в мазоли след цял ден ходене.

Дамите са своеобразен вид хищни създания, а тяхната жертва са обувките с висока платформа. Главните търговски улици, отрупани с бутици са дивата природа и всяка жена иска да се докопа до най-атрактивния чифт обувки.

И това е напълно разбираемо.

Един дизайнерски чифт сандали, обувки или ботуши Ви кара не само да се чувствате много страхотно, но и да изглеждате така.

Какво чакате, тръгавйте по главните улици в лов на поредния чифт дамски обувки с висок ток.  Но същевременно имате впредвид съветите от статията.

Важно е освен красиви обувките Ви да бъдат и практични. Това е валидно и за строго официалните.

Не красивата обувка определя лукса, а красивата походка! Гаранцията за това е една единствена – удобни обувки. Това е правилният избор.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search