Дамски обувки малки номера

- реклама -

Всяка дама, която носи малък номер обувки, под което разбирайте 35 или 36 номер, редовно се сблъсква с един и същи проблем – НЯМА ДАМСКИ ОБУВКИ МАЛКИ НОМЕРА!

Нерядко дефицитът на обувки с малък номер се прикрива зад неточна номерация. Виждате, че обувката е 36 номер, но като я премерите се оказва голяма. А това е наистина проблем, особено при високите обувки, тъй като извивката на крака не съвпада и обувката е крайно неудобна. Доста модели са дори невъзможни за носене, макар и с мъки и компромиси, просто защото обувката не се задържа на стъпалото.

За радост на всички жени с малки крачета, може да ви успокоим, че този проблем вече е разрешен. Виртуалният магазин с провокиращото име “Кокетна” предлага доста разнообразна гама от обувки номер 35 и номер 36. Има високи, много високи, платформи, ниски, всекидневни, официални! И най-важното – обувките са с отлично качество и номерата си отговарят напълно! Може би защото идват от Франция! Изпитано и проверено!

Друго важно предимство на онлайн магазина „Кокетна“ е професионалното обслужване. Независимо дали отправяте запитване по имейл или чрез чата на магазина, веднага ще бъдете обгърнати с внимание и ще ви се отговори на всички въпроси. А ако сте оставили и телефон, ще ви се обадят. Момичетата, които ви консултират, ще направят всичко възможно, да ви съдействат. Например, ако обувките ви трябват спешно, може да разчитате, че ако го споделите с тях, те ще направят необходимото, за да ви ги изпратят и още на следващия ден да си ги получите. Немалко предимство е и ниската цена на доставка – 3 лв., а за поръчки над 40 лв. – доставката е безплатна. И не на последно място – ако обувките не ви допадат, може да ги върнете, като срещу заплатената сума ще ви изпратят други или ще ви върнат парите. Често към поръчките има и подаръци.

Дами, които носите малък номер обувки – вашият магазин е “КОКЕТНА”! Препоръчваме! Изпитано от личен опит! Пазарувайте смело!

- реклама -
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА