Връчиха 15 златни статуетки на Черноморските лидери в бизнеса и туризма

СЪБИТИЯВръчиха 15 златни статуетки на Черноморските лидери в бизнеса и туризма

Шестото издание на Морските Оскари отличи героите в ковид-кризата

15 златни статуетки отличиха постиженията на бизнеса и туризма по родното Черноморие снощи на сцената на Амфитеатър АРЕНА в курорта Свети Влас. По време на шестото издание на Black Sea Lifestyle Awards 2020 под прожекторите дефилираха най-успешните проекти в бизнеса и туризма от най-северната до най-южната точка на нашето Черноморие.
„С този форум показахме, че дори по време на световна ковид-криза нашите курорти се развиват по световните стандарти, а инвестициите ни нареждат на първите места в света в различни области, свързани с морския регион. Имаме курорти с развит семеен туризъм, хотели с превъзходни оценки в Букинг, а мениджмънтът в туризма всяка година подобрява качеството си и чуждите туристи ни дават все по-високи оценки. Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и мотивират развитието на бизнеса. А финалистите от тази вечер получават правото за участие в най-мащабното събитие на Балканите – БАЛКАНСКИ НАГРАДИ ЗА ТУРИСТИЧЕСКА ИНДУСТРИЯ“, обявиха организаторите на Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
Специалните гости на събитието връчиха златните статуетки на призьорите. Лиляна Арсова от дирекция Туристическа политика към Министерството на туризма откри форума с високи оценки за морския ни туризъм, който прояви истински героизъм и по време на извънредната епидемична обстановка, нарушила развитието на туризма в световен мащаб. Тя връчи златнитте статуетки на кмета на Балчик – Николай Ангелов и на най-мащабния туристически проект на Балканите и в Европа – Исторически парк край Варна. Сред гостите на събитието бе и зам.-председателят на здравната комисия в парламента – депутатът от управляващата коалиция Георги Колев. Той обяви и новината, че в България вече е създаден иновативен метод срещу ковид-вируса, който скоро ще бъде представен на обществото.
Парламентарният съветник по сигурността – ген. Красимир Занев, връчи две от големите награди на вечерта – в категория Инвестиции, иновации и социален бизнес 2020 призът отличи дългогодишната социално-икономическа роля на VM Petroleum в страната ни.
Специален приз за благотворителност журито отреди за зам.-председателя на Народното събрание – Веселин Марешки. Златните статуетки получи депутатът от ПП Воля – Боряна Георгиева.
Гранд дамата на българската естрада – Джина Иванова от легендарната група Трамвай № 5, бе специален гост на сцената на събитието. Звезди в програмата на вечерта бяха и талантливите деца от Клуба за спортни танци в Несебър.

Ето и призьорите:

1. Цялостен принос в развитието на морския регион – Община Балчик
2. Туристически атракцион за културен туризъм 2020 – ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК, Варна
3. Инвестиции, иновации и социален бизнес 2020 – VM Petroleum
4. Специален приз за благотворителност 2020 – Веселин Марешки
5. Личност на годината – Дарина Аргирова
6. Business woman 2020 – Николета Кръстева
7. Лидер в хотелиерството 2020 – Grand Hotel „Sveti Vlas“
8. Най-добър апарткомплекс на първа линия 2020 – OASIS BEACH CLUB, Лозенец
9. Конферентен и бизнес туризъм 2020 – La Mer Residence, Варна
10. Яхтинг на годината – Venid Yacht, Свети Влас
11. Най-добър лайфстайл хотел на първа линия – OASIS DEL SOL, Лозенец
12. Най-добър морски ресторант 2020 – CATEDRALLE DEL MAR, Созопол
13. Мениджър на годината – Инна Томова
14. Цялостен принос в здравеопазването – Медицински Лаборатории ЛИНА
15. Лидер в хотелския мениджмънт – ASTERI HOTELS
 
Освен златни статуетки, призьорите получиха и подаръци от партньорите на събитието – козметичният гигант Рефан, от лидерите в дигиталния печат Фреш Принт, както и опияняващи дарове от Betterhalf Garage Wines. Брандът придобива все по-голяма популярност у нас, не само заради модния прочит на презентацията си, но и заради вкусния спомен на сладко опиянение, който оставя след себе си. Независимо от цвета – бяло, червено или розе, българската изба, начело с нейния основател Николай Далаков, предлага на клиентите си само най-доброто от всяка нова реколта.
ВИП Комюникейшън е организатор на мащабни събития за популяризиране на най-добрите практики в туризма – Балкански награди за Туристическа Индустрия, наградите за Луксозно строителство, Националните Медицински награди, призовете за Значими постижения в бизнеса, за постижения в развитието на морския регион и годишните медийни награди.
СНИМКИ ХАЙЛАЙФ
100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

С финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски бе открит Културен център „Иван Михайлов“ в Битоля

  Д-р Милен Врабевски бе почетен гост на българска общност в Република Северна Македония по...

Кметът на Пловдив посрещна мебелна компания Еником М в града

С Орлин Павлов и с впечатляващо шоу брандът  отпразнува първия си магазин под тепетата Впечатляващо...

Фестивал на магията дава рамо за млади таланти

Боби Шоу събира фокусниц във Вариететния театър Фестивал на магията ще отбележи професионалния празник на...

Balkan Business Awards 2022: Албания, България, Северна Македония и Косово със златни статуетки

Balkan Business Awards 2022 отличи лидерите в бизнеса Лидерите в бизнеса на Балканите – общини...