Балканските Оскари: Бизнесът не спира да инвестира и по време на криза

СЪБИТИЯБалканските Оскари: Бизнесът не спира да инвестира и по време на криза

Лидерът в дистрибуцията на ветеринарни консумативи В-Касис е финалист за престижните статуетки

 

Лидерът в дистрибуцията и вноса на ветеринарни медицински консумативи – В-Касис , е финалист за Балканските Бизнес Оскари 2021, съобщават организаторите на церемонията ВИП Комюникейшън.

Най-мащабният бизнес форум на Балканите е под патронажа на община Ловеч, а церемонията за седмото издание на Balkan Business Awards ще се състои на 26.03.2021 от 19 ч. в конферентната зала на хотел Президиум Палас.

От основаването си през 1994 г. до днес фирмата се превръща в лидер в разпространението на ветеринарни продукти на българския пазар. Възраждане-Касис е ексклузивен представител за територията на България на редица водещи фармацевтични компании в Анимал Хелт сектора като ВЕТПРОМ АД,, BAYER, ELANCO, MSD, KEPRO, IDEXX и др.

Локациите на фирмата са в София, Ловеч, Стара Загора и Варна.

През 2020 г. беше завършен строежът на новия логистичен център в Ловеч със складова площ от 2500 м2., който бе съобразен с всички изисквания на добрата дистрибуторска практика и отговаря на най-високите европейски стандарти за съхранение на Ветеринарни медикаменти и ваксини.

„Благодарение на огромния опит, който сме придобили и коректността към партньорите ни, чрез доброто познаване на ветеринарната практика и логистичните процеси, се стремим да бъдем максимално полезни, както на нашите доставчици, така и на клиентите ни”, посочват от екипа на Възраждане-Касис. Персоналът на фирмата надхвърля 50 души. Сред тях са ветеринарни лекари, зоо-инженери, икономисти, които показват висок професионализъм и отговорност.

Партньори на Балканските Бизнес Награди са: Българската Агенция за Инвестиции, Българската търговско-промишлена палата, Българо-гръцката Търговска Камара, Конфиндустрия България – Италия, Българо-македонския Бизнес Клуб, Сръбско-българската търговска камара, Турско-българската търговско-индустриална камара, Гръцко-руската търговска камара, Бизнес клуб Лондон и други.

Материалът Балканските Оскари: Бизнесът не спира да инвестира и по време на криза е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

С финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски бе открит Културен център „Иван Михайлов“ в Битоля

  Д-р Милен Врабевски бе почетен гост на българска общност в Република Северна Македония по...

Кметът на Пловдив посрещна мебелна компания Еником М в града

С Орлин Павлов и с впечатляващо шоу брандът  отпразнува първия си магазин под тепетата Впечатляващо...

Фестивал на магията дава рамо за млади таланти

Боби Шоу събира фокусниц във Вариететния театър Фестивал на магията ще отбележи професионалния празник на...

Balkan Business Awards 2022: Албания, България, Северна Македония и Косово със златни статуетки

Balkan Business Awards 2022 отличи лидерите в бизнеса Лидерите в бизнеса на Балканите – общини...