Balkan Business Awards 2022: Албания, България, Северна Македония и Косово със златни статуетки

СЪБИТИЯBalkan Business Awards 2022: Албания, България, Северна Македония и Косово със златни...

Balkan Business Awards 2022 отличи лидерите в бизнеса

Лидерите в бизнеса на Балканите – общини и компании от Албания, България, Северна Македония и Косово, бяха отличени от осмото издание на Балканските бизнес награди.

Церемонията Balkan Business Awards 2022, организирана от агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън, събра отличниците в бизнеса в 5-звездния СПА хотел Регнум в Банско.

Наградите бяха връчени от НП г-жа Доника Ходжа – посланик на Република Албания в България, г-н Бурхан Немутлу – председател на Българо-Турската Търговско Индустриална Камара, г-н Ромео Шатев – председател на Българската Търговско-Промишлена Палата в Благоевград, г-н Мартин Костов – секретар на Българо-Македонската Търговско Промишлена Палата и др.

Най-големият Балкански форум за бизнес отличи най-успешните в бизнеса за 2022 година. Тези, които дори в период на световна епидемична криза, а през последния месец и в съседство с разрушителна война близо до Балканите, инвестираха в мащабите и иновациите на своите структури и производства, което им позволи да открият нови работни места и да разширят пазарите си. А благодарение на медийните партньори на събитието успехите на Балканската индустрия достигнаха до широката аудитория на полуострова, пренаситена от новини за войната в Украйна, за броя на тестове за Ковид, за ваксините и т.н.

Специални гости на събитието и призьори от церемонията бяха братята-предприемачи Едисон и Рушит Елезай – собственици на албанската компания LAJTHIZA INVEST SH.A, зам.-кметът на община Ловеч Даниел Колев, Неделко Калоянов – общински съветник от община Челопеч, Александър Новоселски – ген. мениджър на АБ Новоселски – Струмица, Мехмед Дерменджи – зам.-директор външни пазари на Юпитер Холдинг, Атанас Пишев – собственик на компания Ал-Макс в Северна Македония, Емрах Сазак – член на УС на „Алкомет“ АД, Ферат Айдари – 
  собственик на ADA Distribution Косово,    Георги Делиев и Радослав Сарафов – основатели на IRON Brothers, бизнесдамата от Струмица Магдалена Христова и предприемачът Турхут Исмаил, определил себе си като хотелиер по неволя, строител по душа, философ по образование и крадец на сърца.
Гостите благодариха на организаторите на събитието – управляващите съдружници на ВИП Комюникейшън Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, за подкрепата, която подобни форуми оказват в сътрудничеството между фирмите и общините на Балканите.

Водещи на събитието бяха Цветомир Димитров и журналистката и пи ар експерт Патриция Кирилова, блестяща на сцената с впечатляваща рокля от модна къща Киара Фешън, която облича и участничките в най-престижния конкурс у нас – Мис България.
За настроението на гостите се погрижиха младите таланти на Банско от Клуб за спортни танци Силвана Денс с ръководител Силвана Хаджийска.

Освен с уникални златни статуетки и почетни грамоти, призьорите си тръгнаха и с подаръци от козметична компания РЕФАН. Партньор на събитието бе лидерът в дигиталния печат „Фреш Принт”, както и производителите на уникалното българско вино Едоардо Миролио, създадено от италианския предприемач Едоардо Миролио, избрал България за своите инвестиции.
Ето и призьорите:
– GRAND PRIX – LAJTHIZA INVEST SH.A Puke, Albania
– SUSTAINABLE AND BALANCED BUSINESS ENVIRONMENT – LOVECH MUNICIPALITY
– Leader in euro funds usefunds use – CHELOPECH MUNICIPALITY
– AD Blue Industry Leader – AB NOVOSELSKI, North Macedonia
– Balkans Passive Road Safety Leader – JUPITER HOLDING Plovdiv, Bulgaria
– Best innovative product – Biser AL-MAKS, North Maсedonia
– Aluminum Production Leader – ALCOMET, Bulgaria
– Distribution leader -ADA Distribution, Kosovo (RKS)
– Bulgarian Identity and National Spirit Guardian – TURHUT ISMAIL, Bulgaria
– Best traditions guardians – IRON Brothers, Bulgaria
– Business Woman of the Year – MAGDALENA HRISTOVA, North Macedonia
– Balkans Best Fitness Chain – PULSE FITNESS & SPA, Bulgaria
– Best Customer Services – HOTEL EMERALD, Kosovo

Снимки ХАЙЛАЙФ

Материалът Balkan Business Awards 2022: Албания, България, Северна Македония и Косово със златни статуетки е от НОВИНИ.

- реклама -spot_img

С финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски бе открит Културен център „Иван Михайлов“ в Битоля

  Д-р Милен Врабевски бе почетен гост на българска общност в Република Северна Македония по...

Кметът на Пловдив посрещна мебелна компания Еником М в града

С Орлин Павлов и с впечатляващо шоу брандът  отпразнува първия си магазин под тепетата Впечатляващо...

Фестивал на магията дава рамо за млади таланти

Боби Шоу събира фокусниц във Вариететния театър Фестивал на магията ще отбележи професионалния празник на...

Пазителите на традициите в занаятите ще бъдат отличени от Balkan Business Awards 2022

Банско става столица на Балканите за церемонията в петък Пазителите на традициите и занаятите ще...