Български блясък на филмовият фестивал в Кан!

ДАМСКИ СВЯТБългарски блясък на филмовият фестивал в Кан!

Българска дизайнерка представи свои рокли на филмовия фестивал в Кан

Успех за българска дизайнерка на филмовия фестивал в Кан. 24-годишната Десислава Тошева представи свои рокли на шоурума за висша мода на киносъбитието.

От години красотата на Българската жена е известна по цял свят, оказва се обаче, че освен с красотата си родните дами могат да прославят родината ни и с красотата на модата и уменията си в нея!

Доказа ни го едно младо 24 годишно момиче, чийто талант не остана незабелязан дори за фестивалът в Кан.

Брандът на Десислава Тошева бива открит съвсем случайно в социалните мрежи, но това се оказва напълно достатъчно, за да впечатли всички и мигновено да бъде потърсена!

Тя решава да се занимава с мода съвсем случайно преди шест години, когато за абитуриентския си бал така и не успява да открие рокля подходяща за нея.

Днес не само че ушива и създава красота, но и следи всички актуални тенденции в модата и обличането на младите дами и абитуриентки.

Десислава Тошева сподели, че тази година се търсят нежните, деликатни нюанси.

Когато са отправили поканата към нея, тя е имала един месец за да изработи дизайните!

Споделя още, че пробите се правят на място, след което шивачки коригират размерите по съответният модел и е изключено каквото и да било нагласяване или някаква нечестност, присъщи иначе за нашите Балкански ширини.

Ами не ни остава нищо друго, освен да пожелаем успех и на добър час на Деси, и да продължава да блести и огрява от още знаменити фестивали и форуми!

автор Добри Стоянов

 

100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

Как да се подготвите за пролетно-лятното време?

Пролетта вече с пълна сила показва красотата си всеки ден и прогнозата за времето...

ADIDAS С НОВА КОЛЕКЦИЯ СПОРТНИ СУТИЕНИ

ADIDAS С НОВА КОЛЕКЦИЯ СПОРТНИ СУТИЕНИ, С КОЯТО ПОДОБРЯВА ЖЕНСКОТО ИЗЖИВЯВАНЕ В СПОРТА • Проучванията...

Корсети за жени с малък бюст

  Корсетите са за жени с малък бюст идеално бельо – експертите са категорични. За...

3 важни фактора при избора на дамска раница

 В днешната статия ще обсъдим избора на тъй желаните и предпочитани от дамите раници,...