9 СЪВЕТА ЗА 9 МЕСЕЦА СПОКОЙСТВИЕ

- реклама -spot_img

?Как да запазим здравето и красотата си по време на бременност и кърмене? Какво да включим в хранителния си режим, за да осигурим добра среда за развитие на плода и кърмачето? Каква е ролята на витамините и минералите по време на бременност и кърмене?

??Отговорите ще научиш от Деница Венкова. Тя е биотехнолог със специализация в областта на ваксините, антибиотиците и хранителните добавки. Гледай видеото със записа от Академия за родители 2020.

#бременност #здраве #красота #раждане #кърмене #кърмаче #витамини #минерали #антибиотици #ваксини #хранителни добавки #академиязародители

******************
Академия за родители помага на всички бъдещи и настоящи родители да отгледат здрави и щастливи деца. Тя събира на живо и онлайн специалисти, които споделят своите знания по теми като бременност, раждане, здраве, възпитание, образование. Така родителите могат да получат съветите, от които имат нужда – проверени, на едно място, в точния момент. Академия за родители дава увереност на семействата, че могат да се справят с едно от най-важните предизвикателства в живота им. А на децата – навременната грижа и подкрепа, които са им необходими.

Подписвайте се за нашия канал и бъдете част от все по-голямата общност от осъзнати родители: https://www.youtube.com/c/parentacademy

*******************

Нашият сайт: https://parentacademy.bg
Последвайте ни във Facebook: https://www.facebook.com/akademiaroditeli

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА