9 СЪВЕТА ЗА 9 МЕСЕЦА СПОКОЙСТВИЕ

ДАМСКИ СВЯТРОДИТЕЛИ9 СЪВЕТА ЗА 9 МЕСЕЦА СПОКОЙСТВИЕ

?Как да запазим здравето и красотата си по време на бременност и кърмене? Какво да включим в хранителния си режим, за да осигурим добра среда за развитие на плода и кърмачето? Каква е ролята на витамините и минералите по време на бременност и кърмене?

??Отговорите ще научиш от Деница Венкова. Тя е биотехнолог със специализация в областта на ваксините, антибиотиците и хранителните добавки. Гледай видеото със записа от Академия за родители 2020.

#бременност #здраве #красота #раждане #кърмене #кърмаче #витамини #минерали #антибиотици #ваксини #хранителни добавки #академиязародители

******************
Академия за родители помага на всички бъдещи и настоящи родители да отгледат здрави и щастливи деца. Тя събира на живо и онлайн специалисти, които споделят своите знания по теми като бременност, раждане, здраве, възпитание, образование. Така родителите могат да получат съветите, от които имат нужда – проверени, на едно място, в точния момент. Академия за родители дава увереност на семействата, че могат да се справят с едно от най-важните предизвикателства в живота им. А на децата – навременната грижа и подкрепа, които са им необходими.

Подписвайте се за нашия канал и бъдете част от все по-голямата общност от осъзнати родители: https://www.youtube.com/c/parentacademy

*******************

Нашият сайт: https://parentacademy.bg
Последвайте ни във Facebook: https://www.facebook.com/akademiaroditeli

- реклама -spot_img

Енциклопедии за деца – един неповторим източник на знания

Като всички други книги, те са извор, от който малкото дете трябва да черпи...

‘ОТНОВО НА СНОУБОРД’: СЕМЕЙСТВОТО’ ЕП. 7

В днешното видео ви взимаме с нас на семейна почивка. Ще видите...

Семейството еп. 6 (‘Промяната’)

Ето тук / http://bit.ly/3qh5MNU / може да научите повече за оцветяващата терапия...

СЕДМИЧЕН ВЛОГ: ПОЧТИ НИ ИЗМАМИХА!

Тук може да научите повече за въздукопречиствателя ни на DAIKIN https://bit.ly/3578Hku Тениски Antoinette...