Звезди пеят за благотворителната гала на Строителните Оскари

СЪБИТИЯЗвезди пеят за благотворителната гала на Строителните Оскари
Търг с картини на стари майстори ще подкрепи SOS Детски Селища България Легенди на поп музиката ще пеят по време на гала-вечерта за десетото юбилейно издание на годишните награди за Луксозно строителство, архитектура и дизайн 2020, съобщава ВИП Комюникейшън.

Церемонията , която ще отличи лидерите в строителния бранш, ще завърши с благотворителен търг с картини на стари майстори в подкрепа на  SOS Детски Селища България.    Сметката за кампанията “Строителните Оскари в подкрепа на “SOS Детски селища България” е BG48RZBB91551000365058, а събраните средства ще бъдат обявени по време на събитието.


Звездата от хитовите формати “Като две капки вода”, “Dancing Stars” и др. Коцето Калки ще пее заедно с половинката си Мартина и техният проект KALKI’s FAMILY.
Калки е познат на широката публика в България като основател на група MEDICUS, като актьор в култови спектакли и филми (“Jesus Christ Superstar”, “Мисия Лондон”, “Секс, наркотици и рокендрол”). Инициатор е на “Еверест концерт” – най-високия концерт в света, регистриран през 1996 г. в Гинес.
Неговата съпруга Мартина Табакова е виртуозен пианист, от голям музикантски род, лауреат на международни отличия. От няколко години успешно партнира на Калки и във вокалните изпълнения, а към тях отскоро се присъедини и синеокият им чаровен син Теди, ученик в Националното музикално училище в София.
Тази година те издават новият си албум GREAT LOVE DUETS със световни любовни дуети.
По време на церемонията призьорите ще пеят и танцуват с вечните хитове на българската естрада и с вечната красавица на поп сцената Джина Иванова от Трамвай № 5. Джина е носителка на десетки национални и международни награди.
Водещи на церемонията са журналистите Патриция Кирилова и Васил Мавриков, чиято звезда изгря с любимото предаване на милиони зрители “Господари на ефира”.

Материалът Звезди пеят за благотворителната гала на Строителните Оскари е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

С финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски бе открит Културен център „Иван Михайлов“ в Битоля

  Д-р Милен Врабевски бе почетен гост на българска общност в Република Северна Македония по...

Кметът на Пловдив посрещна мебелна компания Еником М в града

С Орлин Павлов и с впечатляващо шоу брандът  отпразнува първия си магазин под тепетата Впечатляващо...

Фестивал на магията дава рамо за млади таланти

Боби Шоу събира фокусниц във Вариететния театър Фестивал на магията ще отбележи професионалния празник на...

Balkan Business Awards 2022: Албания, България, Северна Македония и Косово със златни статуетки

Balkan Business Awards 2022 отличи лидерите в бизнеса Лидерите в бизнеса на Балканите – общини...