Забележителен празник на забележително място – 14 февруари в Правец

Свети Валентин

Някой ще кажат кое му е забележителното, някои, за които това не е християнски празник, но които също обичат и биват обичани и тайничко го отбелязват по един или друг начин.

Тези, които признават и честват Свети Валентин, обаче, знаят колко е специален той и колко е хубаво, когато засвидетелстваме любовта си на любимият човек, виждайки щастливата искрица в неговите очи. Защото Свети Валентин не е просто поредният празник, а ден, който предразполага човешкото сърце към още по-силни емоции, които всеки изразява по свой собствен начин.

Разравяйки се из виртуалната мрежа, ще попаднете на стотици предложения за отбелязване на деня на влюбените в различни краища на света, страната, определен град или местност. В частност, България разполага с невероятно красиви кътчета, които предлагат изобилие от разнообразни дейности на своите посетители. Започвайки от изумителни гледки и пейзажи, и стигайки до функциите на определения хотел, къща за гости или вила, посетили веднъж тези места, хората често ги превръщат в своя любима дестинация.

Според сайта с туристически оферти Onfire.bg, eдни от най-предпочитаните места са тези, в близост до култови природни дадености, любими на хората – планина, море, езера, гора и т.н. Ето защо, сред най-търсените оферти за 14 февруари са тези в Правец – градче, разположено съвсем близо до София и на минути с кола от полите на Стара Планина, с чудесен изглед към природните дадености. Тези условия предлага хотел РИУ ПРАВЕЦ ГОЛФ И СПА РИЗОРТ, снабден с луксозни апартаменти и стаи, обзаведени с вкус за максимално удобство на своите гости. Във всяко помещение има мини бар, мебели, изработени от масивно дърво, телефон, кабелна, вана и още много екстри, които ще допринесат за незабравимия ви престой. Хотелът предлага класен ресторант с прекрасна зимна градина, скара, басейн с олимпийски размери, закрит басейн за най-малките, тераса, лятна градина, барбекю и още куп удоволствия.

Свети Валентин

Onfire.bg потвърждават, че една от отличаващите характеристики на хотел РИУ ПРАВЕЦ ГОЛФ И СПА РИЗОРТ е наличието на огромен набор от Спа процедури. Релаксиращите терапии са особено полезни и същевременно романтични. Водата е здраве. Истинско предимство пред останалите оферти за 14 февруари в Правец!

Ако искате да разгледате още интересни предложения за отпразнуване на Свети Валентин с вашата половинка може да видите всички техни оферти тук: https://www.onfire.bg/bg/offers/category/153/14-ti-fevruari-153.html

Хубаво е да се отличавате, и да изберете нетипично място и хотелска оферта за празника на влюбените, нетрадиционно и уникално само по себе си. Нека толкова различни и неповторими бъдат създадените спомени на този ден. Без значение дали ще погледнете и ще се спрете на някоя от офертите за 14 февруари в България или на друго място по света, важното е да бъдете с любимия човек, да споделите и създадете щастието си заедно.

Независимо дали вярвате или не в този празник, важното е да показвате любовта си всеки един миг, да сте причина за усмивката, която грее върху лицето на половинката ви, да обичате и да бъдете обичани. И да, тези емоции се изразяват много силно на 14 февруари и на 15-ти също, и на 16-ти…