Всички Архангели! Вижте за какво помагат.

МИСТИЧНИВсички Архангели! Вижте за какво помагат.

Ангелите не са същества с бели роби и криле на гърба, въпреки че те БИХА могли да се проявят и в тази форма, стига да решат, че това е удачно. Ангелите не принадлежат към никоя религия или духовно вярване или принадлежат на всички религии и духовни вярвания, както на вас ви се струва по-разумно.

Ангелите нямат пол, но в зависимост от човека избират дали ще се проявят в мъжки или женски облик. Не е необходимо да правите специални ритуали, за да се свържете с тях, също така не е нужно да правите нищо специално, за да заслужите тяхното балоговоление.

Те са създадени, за да бъдат до вас и го правят с радост и любов. И още нещо, което е по-скоро шега – ангелите не изпитват абсолютно никакъв копнеж към човешките преживявания, противно на повечето произведения на изкуството, които изследват връзката човек – ангел. Най-важното: ангелите не могат по никакъв начин да се намесят в живота ви, освен ако нямат вашето изрично съгласие.

Архангелите са по-висша форма на ангелска енергия. Това, което трябва да знаете е, че те абсолютно винаги се отзовават на молитва, всеки един има определена област, за която е отговорен, те също нямат пол и облик, но защото различните енергии с които работят с мъжки или женски, някои от тях приемат формата на жени, а други на мъже. Архангелите са вездесъщи и могат да се отзоват на всяка една отправена молитва. За да бъдат енергиите им достъпни за хората, те работят и със земни кристали.

Архангел Михаил

Ще започнем се него, защото епохата, в която живеем е под негова закрила.Името му означава – „който е като Бог“. Често е изобразяван като воин, който се бори със злото и това е добра метафора, защото в днешно време сблъсъкът между положително и отрицателно е сериозен. Архангел Михаил се занимава със страха, нервността, всички нечисти енергии. Кристалът, който ще засили връзката с него е сугилит.

Архангел Азраел

Името му значи, „На когото Бог помага“. Занимава се най-вече с човешката скръб и в тежки за вас моменти може да го призовете. Кристалът, който помага е млечножълт калцит.

Архангел Ариел

Значението на името му е „Божията лъвица“ и сами разбирате, че понякога се манифестира в женски облик. Този архангел се занимава с природния свят и връзката му с човешкия. Животните са прекрасни създания, които са до нас, за да ни помагат и да повишават вибрациите на планетата, а за околната среда, дори не е необходимо да се говори. Кристалът на Ариел е розов кварц.

Архангел Гавраил

Името му значи „Божий пратеник“, всички добри вести, които са описани в свещените книги за негово дело. Гавраил се занимава с проблемите на бременни и родилки. Също така той е закрилник и помощник на всички хора, които се занимават с творческа работа. Този архангел също много често се проявява в женски облик, неговият кристал е цитрин.

Архангел Задкиел

Името му означава „Божия справедливост“, помага при проблеми с паметта и психични разтройства. Ако сте изпаднали в ситуация, в която страдате от несправедливо обвнинение, обърнете се към него. Кристалът, който помага е лазурит.

Алхангел Йеремиел

Името му значи „Божия милост“. Този прекрасен архангел ни помага да се справим с емоциите, които не можем да контролираме. Без да ни осъжда, той очиства душата ни от всички чувства, които й пречат. Кристалът му е аметист.

Алхангел Йофиел

Името на този удивителен архангел е „Божия красота“ и срещите с него са паметни. Йофиел често избира женският облик и лекува негативните ситуации и хаоса. Може би не знаехте, но този архангел е отговорен за безопасното преминаване на човешката душа през измеренията, след смъртта на тялото. Кристалите са розов рубелит или розов турмалин.

Архангел Рагуел

Името му значи „Приятел на Бога“ и не случайно, защото неговата енергия помага за гладките отношения между хората. Изключително важно е да сте в хармонични отношения с околната среда и, ако това ви е трудно, обърнете се към него. Кристалът е аквамарин.

Архангел Разиел

Името му значи „Божии тайни“. Той помага на хората при различни духовни и различни блокажи. Също така Разиел закриля хората с магични способности, помага им да ги развиват и да ги насочват в полза на човечеството. За по-добра връзка с него помага планинския кристал.

Архангел Рафаел

Името му значи „Който лекува“ и той е известен като лечителя сред архангелите.Той се занимава с всички физически болести и покровителства лечителите сред хората. Кристалът е малахит.

Архангел Уриил

Името му значи „Бог е светлина“. Прошката е човешка необходимост и този архангел се занимава с онази част от емоционалната памет, която съдържа спомени за обиди и нараняване от други хора. Призовете го, ако смятате, че нямате вътрешна сила да простите. Кристалът е кехлибар.

Архангел Хамуел

Името му означава „Който вижда Бог“ и се занимава с тревожността. Ако ежедневието ви е белязано с излишни притеснения, призовете го и той ще ви успокои. Кристалът е зелен Флуорит.

Архангел Ханиел

Името й означава „Божия слава“ и този архангел почти винаги се явява в женски облик. Така е, защото тя се занимава най-вече с женските енергии. Ханиел помага на всички жени да осъзнаят божествената си природа и също така лекува женските неразположения. Винаги, когато някой погледне към нощното небе и се помоли архангел Ханиел се отзовава. Тя много често е описвана като женската половина на архангел Михаил. Съветът на Ханиел е: приемайте даровете на Вселената, а кристалът й е лунен камък.

Архангел Сандалфон

Името му е „Пророк Илия“, той е архангелът на физическата Вселена и е изключително близък с всеки един от нас. На духовно ниво, той лекува агресията, ако не може да се справите със своята или сте под атаките на чужда, призовете го. Кристалът е тюркоаз.

Архангел Мелек Метатрон

Името значи „Пророк Енох“, също го наричат „Окото на Бога“ или „Този, който стои на трона“. Някои го описват като царя на архангелите, а други смятат, че той и Сандалфон са братя, защото те често работят заедно. Метатрон носи енергията на Космическия Баща, той лекува затрудненията в ученето и проблемите, свързани с детството. Помолете го да излекува и обгрижи детето във вас. Кристалът е динен турмалин.

100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

Как да се радваме на живота

Всички искаме да сме щастливи през живота си, но всекидневните грижи, непрестанното бързане, а...

Край на бъркотията: подредете, разместете, изхвърлете

Претрупаните помещения влияят на емоционалното и здравословното състояние на обитателите им. Лаура Серано, специалист по...

Лесни съвети как да подобрите живота си (обновена)

Лесни съвети за по-добър живот – Купа с плодове във вашата кухня или дневна ще...

50 СПОСОБА ДА ЗАДЕЙСТВАТЕ ПОЗИТИВНАТА ПСИХОЛОГИЯ И ЗАКОНА ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО

http://suxxessology.com/ Д-р Ларина Кейз /Larina  Kase Често в ума ни идва страхотна идея, но ние някак...