Внесете блясък в живота си със златни гривни

КРАСИВИВнесете блясък в живота си със златни гривни

Когато една дама носи подходящо бижу, към изрядно подбрания си тоалет, тя е не просто очарователна, тя е незабравима.

Правилният избор на златни бижута може да ви помогне да изразите себе си и да бъде ясен показател за вашия личен стил и модни предпочитания.

Покупката на злато е не само чудесен начин да си подарите нещо красиво, но и възможност да зарадвате важен за вас човек. Според информация от онлайн магазин за бижута Магазини Гранат да се инвестира в злато или ювелирни продукти е разумен начин да избегнете инфлацията и да вложите пари, които са винаги в обръщение, навсякъде по света.

Избор на златни гривни

Богатият избор на модерни златни гривни е истинско изкушение за почитателките на този вид бижута.

Гривните са аксесоар, който акцентира на ръцете и китките на дамите, придава им красота и изящество.

При ръкуване, целуване на ръка, танц или небрежно жестикулиране, златните гривни приковават вниманието със своя неповторим блясък и запомнящ се дизайн.

Златните гривни могат да бъдат неизменно допълнение както към спортно-елегантния външен вид, така и към официалната визия на дамите.

златни гривниНяколко съвета от magazinigranat.com при избор и покупка на златна дамска гривна

Когато избирате гривна е важно е тя да бъде по мярка – нито прекалено впита в ръката, нито твърде голяма, за да се чувствате комфортно при носенето й. Част от моделите гривни тип верижка могат да бъдат коригирани и скъсени, но тези, които са цялостни трябва да бъдат съобразени с ширината на китката.

Напоследък освен на китката, дамите носят гривни над лакътя, с които постигат още по-изкусителен външен вид и екзотично излъчване.

Златните гривни са желан подарък и ефектно допълнение не само към облеклото на жените, но и на мъжете.

Мъжките златни украшения

Те са не по-малко разнообразни по вид, дизайн и модели. Отличават се със значително по-масивна конструкция, често са съчетани с бяло злато, платина, силиконови нишки. Някои от най-популярните златни мъжки накити са верижките от злато или тънките мъжки гривни от силикон или естествена кожа и златни елементи.

Някои от най-предпочитаните модели наподобяват масивни верижки, подобно на верижките на мъжките часовници. Характерното за тях е, че те се закопчават по същия начин и са удобни при поставяне и сваляне.

Мъжествени, елегантни и впечатляващи, така накратко можем да опишем мъжките златни и модерни гривни. Когато тези аксесоари са качествено изработени и добре поддържани, те могат да бъдат носени години наред, без това да се отрази на състоянието им.

- реклама -spot_img

4 погрешни схващания на тема избелване на зъби

Процедурата има своята специфика и гарантира резултати, а нашата информираност е от съществено значение,...

Как да изглеждате по-високи

Жените мечтаят да са високи и стройни за да могат да носят всяко облекло...

Съвети при избора на дамски обувки

Обувките с висока платформа са тайната тръпка на по-голямата част от модерните жени. Всяка...

Модните обувки при дамите

Модните обувки при дамите през последните два сезона се отличават със заострен нос и...