Вихра: Нямам мъж до себе си, но съм в хармония

- реклама -spot_img

Ухажвана жена съм и това ме кара да се чувствам добре, сподели бившата съпруга на Иван в „Усещане за жена”

Вихра Петрова беше специален гост на предиобедното шоу „Усещане за жена” днес, 14 януари. Тя разказа за новите си професионални начинания, за любовта и за талантите на дъщеря си Ава.

„Вярвам във всички видове любов – и изпепеляваща, и балансирана, и от пръв поглед. Любов не само между партньори, но и между приятели, между родители и деца. Не може да не обичаш, това е невъзможно, това ни прави хора”, сподели бившата съпруга на продуцента и водещ Иван Христов. Въпреки силните си думи Вихра заяви категорично, че в момента няма мъж до себе си и никой не я кара да чувства пеперуди в корема.

„Ухажвана жена съм, но не съм срещнала човека, който да ми промени комфорта и начина на живот, който си изградих, напълно съобразен с дъщеря ми”, категорична бе Вихра, която в момента пише за единственото списание за коне в България. Тя допълни, че има не един ухажор и вниманието на много мъже към нея я кара да се чувства добре. Дори се пошегува: „Вие правехте едно предаване „Екс-милионер търси съпруга”, сега може да направите с мен „Екс-съпруга търси милионер”.

Дъщерята на Вихра и Иван – Ава вече е на 8 години и демонстрира разностранни таланти. Зрителите на TV7 вече чуха как пее като ангел, след като партнира на Поли Генова в шоуто „Музикална академия”. Ава рисува и танцува, иска да стане моден дизайнер, а нейно вдъхновение са феите, които изработва от бебе от всевъзможни материали.

„С Ава мога да говоря за всичко. Говорили сме и за това, че един ден мама може да има нов мъж до себе си. Дори самата тя ми избира мъж по филмите и най-често си харесва Брад Пит, при което аз й обяснявам, че единствената пречка да сме заедно с него е, че той е женен, а аз не ходя с женени мъже”, засмя се Вихра.

Заедно с водещата Гергана Стоянова тя показа на зрителите как поддържа здравословен начин на живот, как си прави маска за лице от натурални продукти и как следва стриктно гладолечението още от малка. „Живея в хармония, защото правя и мисля нещата както смятам за добре”, заяви за финал Вихра.

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА