СТОЯНКА МУТАФОВА – Водолей

Стоянка МутафоваСТОЯНКА МУТАФОВА – Водолей
кратък хороскоп

Стоянка Мутафова на 23 г. се омъжва за чешки режисьор от еврейски произход, който е на 51 години. Живеят в чужбина. Тъй като често съпругът й пътува по работа, а на нея започва да й липсва родината, близките, тя намира утеха в прегръдките на Леонид Грубешлиев/син на поетесата Мария Грубешлиева/, който е студент в Прага. Бохем по природа и който се движи в среда на интелектуалци, артисти, писатели, художници и музиканти. Съпругът й разбира за другия мъж в живота й и поисква тихо и мирно развод.

Актрисата твърди, че си пада по по-възрастни и умни мъже, които трябва да са истински интелектуалци/Венера във Водолей/. Нейният Марс в Скорпион ни показва още, че харесва силни и властни мъже, които трябва да бъдат някакви авторитети. В същото време тя е силно ревнива, с променливи настроения, на които е подвластна. Иска от мъжете хем да й бъдат приятели и да могат да си общуват интелектуално, хем да проявяват страст и да бъдат добри любовници. Да има тайнственост, да възбуждат въображението й.

След първия си развод се омъжва за Леонид Грубешлиев. Двамата се връщат се в България и се ражда дъщеря им Мария. Обаче бракът отново се оказва сложно нещо и отново не потръгват нещата. Стоянка Мутафова го описва като „млад, красив, вятърничав и пияница”. По-късно след преживян тежък инцидент, той изпада в голяма депресия. Скоро напуска семейството си и се пренася при друга жена, а на актрисата се налага да направи аборт. Съпругът й казал, че „никое дете не заслужава такива страшни жертви“.

Скоро след тази раздяла се запознава с Нейчо Попов в театъра и се залюбва с него, но проблема е, че вече е бил женен. Стоянка започва да прилага малко мръсни скорпионски номера/Марс в Скорпион/ като тайно оставя червило на ризата му, натрива парфюм по яката, та жена му да може да разбере, че си има любовница. Точно това и става, тя отива в театъра да се жалва на ръководството. Всички се опитвали да спасят брака на Нейчо, но колелото на съдбата вече е завъртяно. Бурна любов се разразила между двамата. Никой не можел да ги раздели. Допълвали се във всяко отношение. Според нея бил добряк, веселяк, бохем, умен, талантлив, много интелигентен и добър любовник. Той се развежда и се жени за Стоянка Мутафова. За съжаление обаче бракът им е кратък, защото той почива рано, едва на 49 години след два прекарани инфаркта. Повече голямата актриса не се омъжва . Казва, че не е срещнала друг подходящ мъж в живота си, който би могъл да го замести. „Спрях да хвърча, но не съм спряла да търся живота.”

Луна в Овен й дава много енергия, ентусиазъм, подкрепя амбициите й. Нетърпелива за всичко. Смела и самоуверена личност. Не обича да й се бъркат в работите и, да й казват какво да прави. Трудно взема правилни решения, но за добро или за зло, прави това, което си е наумила. Нейният начин винаги е най-добрия. Джаста Праста. Когато иска нещо, го иска незабавно и бързо се ядосва, ако й пречат. Лесно избухва и тогава може да стане груба. Казва всичко направо и открито, без да се церемони. Хич не й пука от нищо. Липсва й всякаква деликатност. Силно емоционална личност. Обича публичността. Освен тази позиция на Луната, като прибавим рождената й дата -числото 2, всичко това говори, че е израснала под влияние на авторитета на майка си. Лесно се впечатлява. Харесва й да се отличава от останалите. Опитва се да манипулира околните. Мнителна. Чуждите интереси, ако не съвпадат с нейните, просто не я интересуват.

Меркурий е на границата между Водолей и Риби. Не обича да й противоречат и не толерира хората, които й опонират. Има широки възгледи, не обича да си губи времето с дребни и маловажни неща. Силна интуиция, живо въображение. Състрадателна и артистична личност. Не случайно излизат големи актьори при тази позиция.

Венера във Водолей- Доброжелателна, но малко студена към другите. Кипи от енергия. Дори и сега, когато е на 90 години. Любовните връзки са внезапни и повърхностни. Много общителна, търси компанията на хората, но скучните хора я отегчават. Ексцентрична личност. Около нея винаги витае нещо необичайно. Не си пада по сантименталности и лигави неща. Липсват й всякакви предразсъдъци. Обича свободата, не понася ограничението, скуката. Винаги устремена напред и готова да рискува.

Марс в Скорпион дава малко похотливост. Магнетична и сексуална личност. Всичко, с което се захване, го взема присърце. Лесно се ядосва и често е недоволна. Никога не забравя, трудно прощава и трудно прави компромиси. Силна личност. Знае какво иска и как да го постигне. Желанията й са силни и страстни. Като си набележи някого и край. Човек на крайностите. Средно положение няма – или или. Обича да се движи по ръба. Силно обича, силно мрази.

В хороскопа й преобладават елементите въздух и вода и напълно липсва елемент земя.

„Артистичните й номера започват още в детските й години. Веднъж, когато родителите й я ядосали, тя решила да се направи на обесена за отмъщение. Омотава един колан около врата си и боядисва устните си в синьо. Баща й е шокиран, но баба й, която тя нарича Фелдфебела, хваща измамата. За луда глава като нея дори хармоничният брак на родителите й изглежда пълна скука. Имала приятелка, чиито родители се развеждали и тя завиждала за изживяването.” – цитат от в-к „Монитор”

Луна в съвпад със Слънце носи импулсивност, често преминаваща в агресивност.
Слънце в съвпад с Венера й дава жизнерадост, любов към живота, оптимизъм, талант в изкуството.
Слънце тригон с Юпитер- аспект, който й носи късмет и успех в живота.
Венера опозиция на Нептун- скандали заради любовни истории, тайни връзки.
Луната в квадрат с Плутон- не обича никакви ограничения, но иска да наложи своето мислене върху другите.
Меркурий в съвпад с Уран я дарява с гениалност, оригиналност, бърз ум, независимост. Трудно се разбира с другите.

В минал живот Стоянка Мутафова е била силна и популярна личност, индивидуалист, водач на някаква група, организация. Човекът, който е била, постоянно е нарушавал уговорки, не е удържал на дадена дума, не изпълнявал обещания. Импулсивна натура, с много силно его, не признаваща законите и мнението на другите. Злоупотреба с властта. Семейството, в което сега е родена, е същото от минал живот, предимно с майка си има кармична връзка. Възвръщане на души от минало прераждане.
В минал живот е изменил/а и предал/а своя/та съпруг/га. В този живот ще бъде предадена като изплащане на стар кармичен дълг.
Ивелина Пенчева

ASTROLOGIA*Lin

Start typing and press Enter to search