СТОЯНКА МУТАФОВА – Водолей

Стоянка МутафоваСТОЯНКА МУТАФОВА – Водолей
кратък хороскоп

Стоянка Мутафова на 23 г. се омъжва за чешки режисьор от еврейски произход, който е на 51 години. Живеят в чужбина. Тъй като често съпругът й пътува по работа, а на нея започва да й липсва родината, близките, тя намира утеха в прегръдките на Леонид Грубешлиев/син на поетесата Мария Грубешлиева/, който е студент в Прага. Бохем по природа и който се движи в среда на интелектуалци, артисти, писатели, художници и музиканти. Съпругът й разбира за другия мъж в живота й и поисква тихо и мирно развод.

Актрисата твърди, че си пада по по-възрастни и умни мъже, които трябва да са истински интелектуалци/Венера във Водолей/. Нейният Марс в Скорпион ни показва още, че харесва силни и властни мъже, които трябва да бъдат някакви авторитети. В същото време тя е силно ревнива, с променливи настроения, на които е подвластна. Иска от мъжете хем да й бъдат приятели и да могат да си общуват интелектуално, хем да проявяват страст и да бъдат добри любовници. Да има тайнственост, да възбуждат въображението й.

След първия си развод се омъжва за Леонид Грубешлиев. Двамата се връщат се в България и се ражда дъщеря им Мария. Обаче бракът отново се оказва сложно нещо и отново не потръгват нещата. Стоянка Мутафова го описва като „млад, красив, вятърничав и пияница”. По-късно след преживян тежък инцидент, той изпада в голяма депресия. Скоро напуска семейството си и се пренася при друга жена, а на актрисата се налага да направи аборт. Съпругът й казал, че “никое дете не заслужава такива страшни жертви”.

Скоро след тази раздяла се запознава с Нейчо Попов в театъра и се залюбва с него, но проблема е, че вече е бил женен. Стоянка започва да прилага малко мръсни скорпионски номера/Марс в Скорпион/ като тайно оставя червило на ризата му, натрива парфюм по яката, та жена му да може да разбере, че си има любовница. Точно това и става, тя отива в театъра да се жалва на ръководството. Всички се опитвали да спасят брака на Нейчо, но колелото на съдбата вече е завъртяно. Бурна любов се разразила между двамата. Никой не можел да ги раздели. Допълвали се във всяко отношение. Според нея бил добряк, веселяк, бохем, умен, талантлив, много интелигентен и добър любовник. Той се развежда и се жени за Стоянка Мутафова. За съжаление обаче бракът им е кратък, защото той почива рано, едва на 49 години след два прекарани инфаркта. Повече голямата актриса не се омъжва . Казва, че не е срещнала друг подходящ мъж в живота си, който би могъл да го замести. „Спрях да хвърча, но не съм спряла да търся живота.”

Луна в Овен й дава много енергия, ентусиазъм, подкрепя амбициите й. Нетърпелива за всичко. Смела и самоуверена личност. Не обича да й се бъркат в работите и, да й казват какво да прави. Трудно взема правилни решения, но за добро или за зло, прави това, което си е наумила. Нейният начин винаги е най-добрия. Джаста Праста. Когато иска нещо, го иска незабавно и бързо се ядосва, ако й пречат. Лесно избухва и тогава може да стане груба. Казва всичко направо и открито, без да се церемони. Хич не й пука от нищо. Липсва й всякаква деликатност. Силно емоционална личност. Обича публичността. Освен тази позиция на Луната, като прибавим рождената й дата -числото 2, всичко това говори, че е израснала под влияние на авторитета на майка си. Лесно се впечатлява. Харесва й да се отличава от останалите. Опитва се да манипулира околните. Мнителна. Чуждите интереси, ако не съвпадат с нейните, просто не я интересуват.

Меркурий е на границата между Водолей и Риби. Не обича да й противоречат и не толерира хората, които й опонират. Има широки възгледи, не обича да си губи времето с дребни и маловажни неща. Силна интуиция, живо въображение. Състрадателна и артистична личност. Не случайно излизат големи актьори при тази позиция.

Венера във Водолей- Доброжелателна, но малко студена към другите. Кипи от енергия. Дори и сега, когато е на 90 години. Любовните връзки са внезапни и повърхностни. Много общителна, търси компанията на хората, но скучните хора я отегчават. Ексцентрична личност. Около нея винаги витае нещо необичайно. Не си пада по сантименталности и лигави неща. Липсват й всякакви предразсъдъци. Обича свободата, не понася ограничението, скуката. Винаги устремена напред и готова да рискува.

Марс в Скорпион дава малко похотливост. Магнетична и сексуална личност. Всичко, с което се захване, го взема присърце. Лесно се ядосва и често е недоволна. Никога не забравя, трудно прощава и трудно прави компромиси. Силна личност. Знае какво иска и как да го постигне. Желанията й са силни и страстни. Като си набележи някого и край. Човек на крайностите. Средно положение няма – или или. Обича да се движи по ръба. Силно обича, силно мрази.

В хороскопа й преобладават елементите въздух и вода и напълно липсва елемент земя.

„Артистичните й номера започват още в детските й години. Веднъж, когато родителите й я ядосали, тя решила да се направи на обесена за отмъщение. Омотава един колан около врата си и боядисва устните си в синьо. Баща й е шокиран, но баба й, която тя нарича Фелдфебела, хваща измамата. За луда глава като нея дори хармоничният брак на родителите й изглежда пълна скука. Имала приятелка, чиито родители се развеждали и тя завиждала за изживяването.” – цитат от в-к „Монитор”

Луна в съвпад със Слънце носи импулсивност, често преминаваща в агресивност.
Слънце в съвпад с Венера й дава жизнерадост, любов към живота, оптимизъм, талант в изкуството.
Слънце тригон с Юпитер- аспект, който й носи късмет и успех в живота.
Венера опозиция на Нептун- скандали заради любовни истории, тайни връзки.
Луната в квадрат с Плутон- не обича никакви ограничения, но иска да наложи своето мислене върху другите.
Меркурий в съвпад с Уран я дарява с гениалност, оригиналност, бърз ум, независимост. Трудно се разбира с другите.

В минал живот Стоянка Мутафова е била силна и популярна личност, индивидуалист, водач на някаква група, организация. Човекът, който е била, постоянно е нарушавал уговорки, не е удържал на дадена дума, не изпълнявал обещания. Импулсивна натура, с много силно его, не признаваща законите и мнението на другите. Злоупотреба с властта. Семейството, в което сега е родена, е същото от минал живот, предимно с майка си има кармична връзка. Възвръщане на души от минало прераждане.
В минал живот е изменил/а и предал/а своя/та съпруг/га. В този живот ще бъде предадена като изплащане на стар кармичен дълг.
Ивелина Пенчева

ASTROLOGIA*Lin

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search