Слави Трифонов най-после подписа

Човек и щастливо да живее, все някога му се налага да подпише.

Иво Сиромахов разпита подробно Слави за най-актуалните събития в личен и професионален план. Продуцентът си призна почти всичко. Някои от въпросите на Иво срещнаха отпор. Особено тези свързани с гласовите възможности на Трифонов по време на репетиции. Въпреки това стана ясно, че Слави е баритон, колкото и на екипа да им се иска да е поне тенор.

Разкриха се и други любопитни подробности при това в ефира на телевизията.

В собственото си предаване Слави призна, че най-после е подписал договора с БТВ за още три години. С две думи: Шоуто продължава! През ноември предаването става на 13. Това е доста дълъг и дори невъзможен период за живота на такъв вид вечерна шоу програма, особено за малка държава като България. Феноменалната история на „Шоуто на Слави“ може да надмине епизодите на „Дързост и красота“ по дълголетие.

Друга новина, споделена от Трифонов, е, че турне тази година няма да има. Мениджърските му умения за пореден път го доведоха до точен анализ на обстановката и безсмислието да се прави турне в настоящите условия в страната ни без осигурени средства от спонсори. Както не веднъж е сполелял, Слави предпочита да обезпечи турнето чрез рекламодатели, а не чрез високи цени на билетите. За съжаление неясната политическа и икономическа атмосфера принуждава спонсорите да не инвестират в големи проекти.

Третата новина е, че сайтът за видеосподеляне vbox7.com и продуценстска компания „Седем Осми“ видоизменят отношенията си. Видео от „Шоуто на Слави“ вече ще може да се гледа само в сайта на предаването, http://www.slavishow.com а може би и в сайта на Иво Сиромахов – главен сценарист и КО-ВОДЕЩ на шоуто http://www.ivosiromahov.com.

От еднозначната интонация на Иво Сиромахов, задавайки въпрос към Слави по темата дали наистина шоуменът се е сгодил, става ясно, че тенорът няма такива намерения. Жълтите вестници отново измислят истории за събития, които не са се случвали.

Единствената сигурна рубрика в „Шоуто на Слави“ от есента, засега е на г-н Андреев. Той е пълноценен партньор на Трифонов във всяко отношение. Сценаристите нямат намеса за вицовете, които г-н Андреев разказва. Стана ясно, че детето не чете, а научава всичко, което разказва, благодарение на майка си.

„Шоуто на Слави“ вече е във ваканция! Екипът му – може би!

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search