Слави Трифонов най-после подписа

- реклама -spot_img

Човек и щастливо да живее, все някога му се налага да подпише.

Иво Сиромахов разпита подробно Слави за най-актуалните събития в личен и професионален план. Продуцентът си призна почти всичко. Някои от въпросите на Иво срещнаха отпор. Особено тези свързани с гласовите възможности на Трифонов по време на репетиции. Въпреки това стана ясно, че Слави е баритон, колкото и на екипа да им се иска да е поне тенор.

Разкриха се и други любопитни подробности при това в ефира на телевизията.

В собственото си предаване Слави призна, че най-после е подписал договора с БТВ за още три години. С две думи: Шоуто продължава! През ноември предаването става на 13. Това е доста дълъг и дори невъзможен период за живота на такъв вид вечерна шоу програма, особено за малка държава като България. Феноменалната история на „Шоуто на Слави“ може да надмине епизодите на „Дързост и красота“ по дълголетие.

Друга новина, споделена от Трифонов, е, че турне тази година няма да има. Мениджърските му умения за пореден път го доведоха до точен анализ на обстановката и безсмислието да се прави турне в настоящите условия в страната ни без осигурени средства от спонсори. Както не веднъж е сполелял, Слави предпочита да обезпечи турнето чрез рекламодатели, а не чрез високи цени на билетите. За съжаление неясната политическа и икономическа атмосфера принуждава спонсорите да не инвестират в големи проекти.

Третата новина е, че сайтът за видеосподеляне vbox7.com и продуценстска компания „Седем Осми“ видоизменят отношенията си. Видео от „Шоуто на Слави“ вече ще може да се гледа само в сайта на предаването, http://www.slavishow.com а може би и в сайта на Иво Сиромахов – главен сценарист и КО-ВОДЕЩ на шоуто http://www.ivosiromahov.com.

От еднозначната интонация на Иво Сиромахов, задавайки въпрос към Слави по темата дали наистина шоуменът се е сгодил, става ясно, че тенорът няма такива намерения. Жълтите вестници отново измислят истории за събития, които не са се случвали.

Единствената сигурна рубрика в „Шоуто на Слави“ от есента, засега е на г-н Андреев. Той е пълноценен партньор на Трифонов във всяко отношение. Сценаристите нямат намеса за вицовете, които г-н Андреев разказва. Стана ясно, че детето не чете, а научава всичко, което разказва, благодарение на майка си.

„Шоуто на Слави“ вече е във ваканция! Екипът му – може би!

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА