Слави си призна: «не съм женен»

- реклама -

Слави Трифонов наруши мълчанието си пред медиите и даде доста обширно интервю за «24 часа». Въпросите бяха доста, отговорите – дълги и се наложи да публикуват интервюто в два броя от изданието.

Преразказани части от разговора се разпространиха веднага из интернет пространството. Акцентите, естествено, бяха върху политическата тематика, която преобладаваше.

Тук – там из сладкодумието на очевидно приятният разговор, който е проведен между Слави Трифонов и Борислав Зюмбюлев, се разкриха и факти от личният живот на шоумена. Въпреки че при него кое е личен и кое професионален живот е трудно да се разграничи, тв водещият си позволи откровения.

В интервюто, Трифонов споделя, че никога не е имало въздействие върху него от страна на БТВ по отношение на това какви теми да засяга в ефир. Продуцентът споделя още, че договорът му с БТВ изтича на 1 септември и все още не е подновен поради известни разминавания, които не са заради пари.

Слави Трифонов тайствено заявява, че ако не се разберат с БТВ «ще направи това, което е необходимо». Следва и уточнението, че засега не е водил разговори с нито една телевизия, защото е партньорски настроен. Но се замисля много пъти за успеха, защото както сам казва: «ОБИЧАМ ДА УСПЯВАМ».

Всичко, което е постигнал до този момент го отдава на добър екип и хъс, а лично за него – самодисциплина и самоконтрол. Или както сам казва:

«Това е отборна работа. Аз имам късмет, може би интуиция и качество, за да мога да събера и да работя с добър екип. Много добри хора. Добри специалисти. Мотивирани.»

По отношение на личният си живот, Слави признава:

«Не съм се женил, не съм се сгодявал, нямам деца. Личният ми живот е един и същи. Той си е мой и не го показвам, защото така смятам. Понеже съм максимално откровен, ще кажа – нямам брак, за което съжалявам, защото, ако се бях оженил, сега сигурно щях да бъда много по-кротък.»

- реклама -
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА