Символика на Бухал

ЛЮБОПИТНОСимволика на Бухал

Символика на бижута и сувенири Бухал

Тенденцията бижутата да носят своят заряд и символ продължава да е все по-модерна. Вероятно сте забелязали, първоначално с недоумение, че доста дами и господа имат аксесоари с изображение за бухал или както го определят някои – сова. Тук събрахме за вас информация за енергийната сила на бижута, аксесоари, талисмани, сувенири … Бухал.
Ще ви представим накратко най-важните направления, в които може да влияете с бижута бухал.
Освен мода, трябва да отбележим, че всъщност тези бижута имат и силата на амулет.

Символиката, която обеци бухал, гривна бухал, колие бухал, колан бухал, пръстен бухал, талисман бухал, сувенир бухал… и т.н е свързана с няколко енергийни заряда:
1. Мъдрост и дълголетие
Ако искате да направите подарък да дама, която според вас е неразумна, непокорна и емоционална, то обеци с бухал е добър избор. Така, носейки ги, те ще й помагат да постига уравновесеност и мъдрост. Бижу с изображение на бухал е подходящо е за дами и господа, вече навлезли във възрастта на мъдроста. Поради това, такива бижута са перфектен избор за рожден ден, имен ден или фирмен подарък към колега, който напуска работа.
2. Знание, учение и ерудиция
Ако ви предстои изпит, интервю за работа или важна среща – то това е бижуто, което ви е нужно за енергийна подкрепа – обеци, колие, пръстен, колан… с бухал.
Ако трябва да направите подарък на ученик или студент – бухалът е разумен избор. Бухалът носи късмет в ученето.
3. Магически способности за виждане в бъдещето
Щот имате лична или делова среща, на която е добре за вас да усещате другите и да предвиждате техните думи, реакции, очаквания и решения, то непременно бъдете с бижу бухал
4. Богатство
Бухалът е символ на богатството, финансовите успехи и просперитета. Искате ли да имате все повече пари – нека бухалът да ви помага енергийно. Но, разбира се, трябва да го уважавате и носите, било то на обеци, гривни и други аксесоари и бижута.
И за финал – не очаквайте да носите за 5 минути бижу бухал и вече да усетите енергийният заряд, подкрепата и въздействието. За да се стигне до това е нужно редовно да носите бижуто или фигурката, а според Фън шуй, дори да го съхранявате в съответният сектор в дома ви.

Тоест, ако искате бухалът да ви носи богатство – съхранявайте бижуто в левият срещуположен ъгъл на дома ви, погледнато от входната врата и т.н. за всеки сектор от дома ви, според Фън шуй философията.

И все пак, дори и да не вярвате, не тръгвайте на изпит без талисман бухал, независимо дали са обеци, колие, гривна или просто фигурка бухал!

- реклама -spot_img

Как да се радваме на живота

Всички искаме да сме щастливи през живота си, но всекидневните грижи, непрестанното бързане, а...

БНБ на 142 години

На 6 юни 2021 г. се навършват 142 години от първата парична...

„ИГРАТА НА СОЛТА“ от ЕЛЕНА КОЛЕВА

„Това не е точно дистопия. Това е едно възможно бъдеще – талантливо разказано, охранявано...

Андреа Банда-Банда представя горещите новини от социалните мрежи – „На кафе” (08.06.2020)

Абонирай се за канала на "На кафе": https://www.youtube.com/channel/UCfF3aWdNEoaaP33HP3FPMxg?sub_confirmation=1 Посети официалния сайт: http://novatv.bg/shows/view/14/%D0%9D%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5/ Харесай: https://bg-bg.facebook.com/NaKaffe Гледай...