Симо и Боги ще се снимат в екшън комедия

- реклама -spot_img

Симо и Боги влизат във филма!

Водещите на СТАРТЕР по БГ РАДИО – с откриваща сцена в “Корпус за бързо реагиране” 2

Лицата на гласовете на сутрешния блок на БГ РАДИО СТАРТЕР – Симеон Колев и Богдана Трифонова, ще са първите, които зрителите на Корпус за бързо реагиране ще видят във втората част на филма.

Снимките на екшън комедията, в която освен познатите герои – Васко, Гецата и Борето, участие взимат още и Графа и Били Хлапето, вече са към своя край, но началната сцена бе снимана едва сега в студиото на БГ РАДИО.

Режисьорът на филма Станислав Дончев заяви, че във филма, освен Симо и Боги, участват и други познати лица в естествената им обстановка, за да се запази доверието на зрителите към сюжета. Водещите на СТАРТЕР – най-забавния сутрешен блок в радио ефира на Българя, признават, че благодарение на професионализма и приятелското отношение на филмовия екип, снимките в студиото на БГ РАДИО са протекли много приятно и въпреки петнайсетината дубъла на сцената, не е имало никакво напрежение или стрес.

Първата част на Корпус за бързо реагиране събра над 50 хиляди зрители пред големия екран, а продължението – “Ядрена заплаха”, на което БГ РАДИО е медиен партньор, ще има премиера по кината на 14 февруари 2014 г.

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА