Парфюми на Салваторе Ферагамо

Салваторе Ферагамо

Салваторе ФерагамоПарфюми “Салваторе Ферагамо” – луксозен израз на чувства и силно оръжие за емоции

Идея за подарък – благоухания от елитната маркова парфюмерия на

Салваторе Ферагамо

 

Парфюмът винаги е бил, е и ще бъде един от лидерите в списъка с желани подаръци. Не, не разчитайте на измамния  мит, че парфюмите са нещо строго индивидуално и не са подходящи за подарък. Напротив – когато става въпрос за маркова парфюмерия, това измислено правило не важи. Всеки би се зарадвал, ако получи за подарък марков парфюм. Дори и това да е непознат за получателя аромат, въздействието му интуитивно ще предопредели поводите, облеклото и събитията, които са подходящи за употребата му.

Луксозните марки, за разлика от евтините парфюми, носят в аромата си сила на изтънченост, влияние и манипулативна енергия, които влияят на емоционално ниво с изключително благоприятен ефект. Разбира се, дори и елитната, маркова парфюмерия трябва да се ползва с усет. Затова и разнообразието на дневни и вечерни аромати е толкова богато.

Парфюмът е елегантен подарък и силно оръжие. Никой не е против това да попадне под въздействието на аромат от скъп парфюм. А колкото повече ухания притежавате, толкова по-голяма е вероятността да впечатлявате повече хора. Така или иначе всеки реагира на различните благоухания по различен начин.

А изборът? Нека ви помогнем по отношение на луксозната италианска марка Салваторе Ферагамо.

На първо място да споменем факта, че оригиналните парфюми на Салваторе Ферагамо може да откриете в интернет парфюмерия enzo.bg. Те са филиал на чешката фирма Internet Shop s.r.o. От официалния сайт на Ферагамо  може да направите справка, че Чехия е една от държавите, които имат официални представители на италианската  луксозна марка.

Как да изберете подходящия от всички парфюми Salvatore Ferragamo?

Ето кратки характеристики за най-търсените от тях:

Парфюми Salvatore Ferragamo за жени
Attimo

Нестандартно ухание, лек, не излъчва сладък аромат. Плодово – флорално усещане. Траен ефект по отношение на чувственост. Това е един от най-изисканите аромати на марката. Флаконът и опаковката са впечатляващи.
Incanto Dream

Идеалният подарък за романтична жена. Придава оптимизъм и увереност. Елегантна комбинация от плодови ухания, освежени с аромат на божур и фрезия.
Изключително подходящ за млади дами.
Жените предпочитат този парфюм, защото влияе изключително силно върху мъжете, като привлича тяхното внимание и чувственост.

 

Incanto Charms

Съчетание от европейски чар и източна екзотика. Парфюмът е  като тайнствен амулет, който защитава от негативни впечатления и емоции. Въздейства на енергийно ниво с жизненост и сила. Подходящ е за ежедневна употреба, неофициални срещи и партита.
Incanto Shine

Цветно-фруктов аромат за всяка романтичната жена.
Уханието зарежда с енергия и е подходящо за всички дами с игрива, приключенска душа. Парфюмът превръща всяка дама в неустоима и чувствена за мъжките сърца. Подходящ е за дневно облекло, приятелски срещи и купони.

Incanto Bloom

Incanto означава чар. Самото име носи в себе си посланието за въздействието на този аромат. Разцъфтяващото плодово–цветно ухание е нов аромат от серията.
Pour Femme

Дневен, но обсебващ аромат. Женственост, чувственост и огнен характер.  Запленява мъжете, които усетят този аромат. Придава уникалност, но провокира изгаряща страст.

F for Fascinating

Подходящ за ежедневна употреба. Въздейства на жените, които го ползват, като провокира в тях увереност и елегантност.

Подходящ за всяка жена.
Повечето жени, които го ползват, го препоръчват за по-хладните месеци от годината.

F for Fascinating Night

Този аромат е подходящ за вечерни партита. Нощта с него става още по-страстна и вълнуваща. Провокира желание за забавление. Мъжете обожават дами, обгърнати от този аромат.

Парфюми Salvatore Ferragamo за мъже

F by Ferragamo Free Time

Това ухание е изключително подходящо за лятото, защото видоизменя аромата си под въздействието на топлината. Но това го прави ценен за горещите, страстни нощи, независимо от сезона. Ароматът е подходящ и за ежедневна употреба, и за специални поводи.
Чист и свеж аромат. Подходящ за всеки мъж.

F by Ferragamo Pour Homme

Характеризира се с индивидуалност и дъх от ориента. Подходящ за всеки мъж. Не приляга за работни срещи и бизнес вечери. Аромат, създаден за приятелски и любовни срещи.

F by Ferragamo Pour Homme Black

Аромат за специални случаи, лукс, елегантност. Изключително дълготрайно въздействие. Уханието реагира на телесната температура.
Лукс и съблазън!

Incanto Essential pour Homme

Аромат за модерните мъже. Стил, спокойствие, мечти. Обожава се от жените, защото има силно, емоционално въздействие върху тях.

Incanto Pour Homme

Подходящо ухание за нощта. Въздейства романтично и страстно. Мощен, провокативен, вълнуващ. Подходящ за всеки мъж.

Subtil Pour Homme

Съвременен аромат за активни, млади мъже. Изискана небрежност и причудлива жизненост. Активно помага за засилване на съблазан и чар.

Унисекс парфюм Salvatore Ferragamo
Tuscan Soul

Освежаващ, луксозен аромат, подходящ за ползване през деня.
Модерно ухание с екзотичен нюанс. Подходящ за мъже и жени на всякаква възраст.

Това са част от емблематичните парфюми Салваторе Ферагамо. Информацията е от официални източници и коментари на потребители.
Разбира се, най-добре е да притежавате няколко аромата на Салваторе Ферагамо, за да ги ползвате според настроението, облеклото, сезона и повода. Но това възможно ли е?!