РОДНИ АКТЬОРИ ВАЯТ СТРОЙНИ ФИГУРИ

ПЪРВАТА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА РЕВОЛЮЦИОННИЯ АПАРАТ BELLA CONTOUR СЪБРА ЖУРНАЛИСТИ И ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ

В борбата с килограмите вече се включи и ново „оръжие“ –революционната технология Bella Contour. Днес, на 3 декември 2013 екипът на медицински център „Епика“, който е единственото място в България, където желаещите могат да се подложат на новата процедура, проведе демонстрация на „уменията“ на апарата. На презентацията присъстваха журналисти и популярни лица от малкия екран. Сред заинтересованите от функциите на Bella Contour бяха актрисите Деси Моралес и Диди Живкова. Интерес към новата технология прояви и един от най-коментираните мъже на родното кино и телевизия – Башар Рахал.

„Няма актьор, който да не е суетен. Всички трябва да се грижат за външния си вид, а ние актьорите сме задължени“, коментира Башар Рахал, който изрази нескрит интерес към действието на апарата.

Екипът физиотерапевти, който е обучен от американски представител на фирмата производител, подробно разказа на присъстващите за начина на действие на машината. Причината за високата успеваемост на технологията се крие в трансформирането на излишните мазнини в чиста енергия. Апаратът работи с нискочестотни ултразвукови вълни и система за стимулация на мускулите, прилагани върху проблемните зони на цялото тяло. Под въздействието на вълните мазнините се трансформират в липиди, които тялото възприема като чиста енергия и изразходва по естествен път. Резултатът е подобряване на кръвообръщението, ускоряване на метаболизма и изглаждане и стягане на кожата.

Подобрение във външния вид се отчита още след първата процедура, но за свалянето на достатъчно сантиметри и траен ефект са необходими минимум пет посещения.

Най-впечатляващото за присъстващите се оказа твърдението на специалистите, че в САЩ и Русия технологията вече е придобила по-голяма популярност дори и от липосукцията. Bella Contour може напълно да замести болезнената и много често с неприятни странични ефекти инвазивна процедура. На презентацията стана ясно, че съвсем скоро дамите в България ще се радват и на приставката на уреда за борба с бръчките.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search