РОДНИ АКТЬОРИ ВАЯТ СТРОЙНИ ФИГУРИ

- реклама -spot_img

ПЪРВАТА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА РЕВОЛЮЦИОННИЯ АПАРАТ BELLA CONTOUR СЪБРА ЖУРНАЛИСТИ И ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ

В борбата с килограмите вече се включи и ново „оръжие“ –революционната технология Bella Contour. Днес, на 3 декември 2013 екипът на медицински център „Епика“, който е единственото място в България, където желаещите могат да се подложат на новата процедура, проведе демонстрация на „уменията“ на апарата. На презентацията присъстваха журналисти и популярни лица от малкия екран. Сред заинтересованите от функциите на Bella Contour бяха актрисите Деси Моралес и Диди Живкова. Интерес към новата технология прояви и един от най-коментираните мъже на родното кино и телевизия – Башар Рахал.

„Няма актьор, който да не е суетен. Всички трябва да се грижат за външния си вид, а ние актьорите сме задължени“, коментира Башар Рахал, който изрази нескрит интерес към действието на апарата.

Екипът физиотерапевти, който е обучен от американски представител на фирмата производител, подробно разказа на присъстващите за начина на действие на машината. Причината за високата успеваемост на технологията се крие в трансформирането на излишните мазнини в чиста енергия. Апаратът работи с нискочестотни ултразвукови вълни и система за стимулация на мускулите, прилагани върху проблемните зони на цялото тяло. Под въздействието на вълните мазнините се трансформират в липиди, които тялото възприема като чиста енергия и изразходва по естествен път. Резултатът е подобряване на кръвообръщението, ускоряване на метаболизма и изглаждане и стягане на кожата.

Подобрение във външния вид се отчита още след първата процедура, но за свалянето на достатъчно сантиметри и траен ефект са необходими минимум пет посещения.

Най-впечатляващото за присъстващите се оказа твърдението на специалистите, че в САЩ и Русия технологията вече е придобила по-голяма популярност дори и от липосукцията. Bella Contour може напълно да замести болезнената и много често с неприятни странични ефекти инвазивна процедура. На презентацията стана ясно, че съвсем скоро дамите в България ще се радват и на приставката на уреда за борба с бръчките.

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА