Раждане и грижи за бебето – безплатен курс

- реклама -spot_img

 Как да познаем, че раждането започва? – видове контракции и спешни симптоми. Обезболяване по време на раждане – медикаментозно и немедикаментозно. План за раждане.

Къпане, масаж, обличане, смяна на памперс. Основи на кърменето. Първа помощ на бебето и малкото дете при – висока температура, прегряване, задавяне, изгаряне, обезводняване, ухапване от насекоми, токов удар, натравяне.

 В рамките на 5 часа , с теория и много практика.

Това е част от ускореният безплатен курс за раждане и грижи за бебето на Фондация “За майчино и детско здраве”
В модул раждане се засягат следните теми: 

  1. Разпознавате различните видове контракции и кога е време да тръгнете към болницата.
  2.  Притеснителните и спешни симптоми, за които всяка бременна трябва да знае, за да може на време да потърси специализирана акушерска помощ.
  3. Различните видове обезболяване по време на раждането и след него.
  4. Нормалното раждане и цезаровото сечение. План за раждане.

В модул грижи за бебето:

Практически упражнения със специализирани макети – бебета. С помощта на акушерка ще ги къпете, обличате, ще сменяте памперси, ще се научите как да действате в спешни ситуации. Всяка бременна ще има възможност да пробва различни позиции за кърмене и ще се научи кога е важно да се обърне към консултант по кърмене.

Провеждане: всеки петък от 10:30 до 16:30ч. Всяка група може да се състои от максимум 10 участника, за да имаме индивидуален подход към всеки и да можем да отговорим на зададените въпроси.

БЕЗПЛАТЕН!

При желание за провеждане на курса през уикенда или в друго време, таксата за участие, с изработка на индивидуална програма за една двойка е 50 лева.

За повече информация и записване – Безплатен курс раждане и грижи за бебето

ФЕЙСБУК

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА