Проблеми с простата – билки

- реклама -spot_img

простата

В интернет може да открием доста полезна информация, но най-ценната е тази, която се предава от поколение на поколение. Във фейсбук, един добър човек – Васил Дамянов, е решил да събере, съхрани и популяризира билкови рецепти, които са се доказали във времето и все още се съхраняват някъде из старите тефтери. Като продължение на тази добра инициатива и ние ще публикуваме част от тях, с идеята тези рецепти да се съхранят във времето и да достигнат до нуждаещите се.

В тази статия рецептата ще е за страдащите от проблеми с простатата.

В 3 литров буркан се слагат 2 литра газ за горене , прибавят се 4 пакетчета медицински въглен. Стои 24 часа. Прецежда се през филтър хартия. Начукват се 40 ореха в млечна зрялост, слагат се в буркана и стоят 2 месеца. Прецежда се и се прибавят следните билки :

– подбел върбинка , коприва , корени репей/от всичките по една шепа/… едно листо алое , бяла ружа

– цвят и листа- 1 шепа ; трицвет, теменука

– също по шепа , синя хвойна – шепа.

Стои един месец .Прецежда се в тъмни шишета. Пие се по 1 ч.л. 3пъти дневно,30 мин. преди хранене. 3 седмици пиене , 3 седмици почивка …. и т.н . 3 седмици пиене , 3 седмици почивка. Повтаря се 3 пъти.

Помага за простата , рак на простатата , ракови болест.

Още веднъж благодарим на Васил Дамянов, че ни позволи да популяризираме тази рецепта. Потърсете в сайта още билкови рецепти съхранени в годините от него.

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА