Проблеми с простата – билки

простата

В интернет може да открием доста полезна информация, но най-ценната е тази, която се предава от поколение на поколение. Във фейсбук, един добър човек – Васил Дамянов, е решил да събере, съхрани и популяризира билкови рецепти, които са се доказали във времето и все още се съхраняват някъде из старите тефтери. Като продължение на тази добра инициатива и ние ще публикуваме част от тях, с идеята тези рецепти да се съхранят във времето и да достигнат до нуждаещите се.

В тази статия рецептата ще е за страдащите от проблеми с простатата.

В 3 литров буркан се слагат 2 литра газ за горене , прибавят се 4 пакетчета медицински въглен. Стои 24 часа. Прецежда се през филтър хартия. Начукват се 40 ореха в млечна зрялост, слагат се в буркана и стоят 2 месеца. Прецежда се и се прибавят следните билки :

– подбел върбинка , коприва , корени репей/от всичките по една шепа/… едно листо алое , бяла ружа

– цвят и листа- 1 шепа ; трицвет, теменука

– също по шепа , синя хвойна – шепа.

Стои един месец .Прецежда се в тъмни шишета. Пие се по 1 ч.л. 3пъти дневно,30 мин. преди хранене. 3 седмици пиене , 3 седмици почивка …. и т.н . 3 седмици пиене , 3 седмици почивка. Повтаря се 3 пъти.

Помага за простата , рак на простатата , ракови болест.

Още веднъж благодарим на Васил Дамянов, че ни позволи да популяризираме тази рецепта. Потърсете в сайта още билкови рецепти съхранени в годините от него.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search