Пловдив

- реклама -spot_img

ПловдивРазвитие на град Пловдив

 Пловдив е следващият след столицата град в България, развиващ се успешно в сферата на икономиката. В града функционират различни предприятия от промишлеността и производството, независимо от кризата, обхванала всички сектори на икономиката.

 От гледна точка на инвестициите с най-голям дял е промишлеността, следвана от търговията. Добре печелят фирмите, заети в сектора на транспорта и туристическия бранш. Към Пловдив се ориентират големи компании, инвестиращи във втория най-голям град в България, което го прави привлекателен и развиващ се град.

 В Пловдив функционират всички видове транспорт – както наземен, така и въздушен, като нивото е доста високо, с малки изключения, но по въпроса се работи непрекъснато и подобренията в най-скоро време ще бъдат очевидни за жителите на града.

 Не само пловдивчани, но и гостите на града, в това число и многобройните туристи имат възможността да се впуснат в забавленията, предлагани от „града на тепетата”. Не са за изпускане и забележителностите като  Античният театър, Римският одеон, Римският стадион и много други атрактивни обекти.

 В случай, че решите да посетите града, ще Ви трябва място за отсядане. Най-удобен и лесен начин за намиране на квартири  в Пловдив предлагат интернет порталите за безплатни обяви. Също така може да се обърнете към квартирните бюра или да отседнете в някой от множеството хотели, предлагани от големия град.

 Местните жители се славят със своето гостоприемство и Вашата ваканция със сигурност ще е много приятна. Не пропускайте да посетите пловдивските музеи – Археологическия, Историческия и Музея на авиацията.

 В Пловдив е построен най-големият спортен център в България – спортен комплекс „Пловдив”, включващ  стадион за 55 000 зрители, най-голямата гребна база на Балканите, закрит плувен басейн, открити и закрити тенискортове и лекоатлетическа писта.

 Потърсете информация относно офертите за наеми в Пловдив, непременно си организирайте екскурзия до „града на тепетата”, посетете вече известните ви места, научете нещо ново за града, изкарайте страхотна и незабравима почивка, наситена с много приятни и вълнуващи моменти.

 

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА