Пловдив

ПловдивРазвитие на град Пловдив

 Пловдив е следващият след столицата град в България, развиващ се успешно в сферата на икономиката. В града функционират различни предприятия от промишлеността и производството, независимо от кризата, обхванала всички сектори на икономиката.

 От гледна точка на инвестициите с най-голям дял е промишлеността, следвана от търговията. Добре печелят фирмите, заети в сектора на транспорта и туристическия бранш. Към Пловдив се ориентират големи компании, инвестиращи във втория най-голям град в България, което го прави привлекателен и развиващ се град.

 В Пловдив функционират всички видове транспорт – както наземен, така и въздушен, като нивото е доста високо, с малки изключения, но по въпроса се работи непрекъснато и подобренията в най-скоро време ще бъдат очевидни за жителите на града.

 Не само пловдивчани, но и гостите на града, в това число и многобройните туристи имат възможността да се впуснат в забавленията, предлагани от „града на тепетата”. Не са за изпускане и забележителностите като  Античният театър, Римският одеон, Римският стадион и много други атрактивни обекти.

 В случай, че решите да посетите града, ще Ви трябва място за отсядане. Най-удобен и лесен начин за намиране на квартири  в Пловдив предлагат интернет порталите за безплатни обяви. Също така може да се обърнете към квартирните бюра или да отседнете в някой от множеството хотели, предлагани от големия град.

 Местните жители се славят със своето гостоприемство и Вашата ваканция със сигурност ще е много приятна. Не пропускайте да посетите пловдивските музеи – Археологическия, Историческия и Музея на авиацията.

 В Пловдив е построен най-големият спортен център в България – спортен комплекс „Пловдив”, включващ  стадион за 55 000 зрители, най-голямата гребна база на Балканите, закрит плувен басейн, открити и закрити тенискортове и лекоатлетическа писта.

 Потърсете информация относно офертите за наеми в Пловдив, непременно си организирайте екскурзия до „града на тепетата”, посетете вече известните ви места, научете нещо ново за града, изкарайте страхотна и незабравима почивка, наситена с много приятни и вълнуващи моменти.

 

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search