Оцветявай картинки с любими герои

- реклама -spot_img

 картинки с любими героиХлапе Нет – нов проект, предлагащ за малки и големи хлапета и хлапетийки следните възможности:
– оцветяване
– отпечатване на картинки и оцветяване върху лист с бои
– приказки
– музика
– от нищо нещо – щуротии, направени от заобикалящият ни свят
– гатанки – нови и стари, познати и непознати, за любознателни и не толкова любопзнателни хлапета.

Проектът е насочен предимно към най-младата част от потребителите, ползващи Интернет, но също така и за техните родители.

Нямате си и на представа колко весело и забавно може да бъде с нас – Hlape.net – детският сайт номер 1 в България.

С какво сме по-различни от останалите проекти, предназначени за деца? С това, че целим и се стараем да подпомагаме логическото мислене на децата, стараем се да забавляваме най-младите, да ги прехвърлим в един приказен, чуден и забавен свят.

Кой ни чете към този момент? Към момента ни четат почти всички частни детски градини в София, Варна и Пловдив, както и държавните детски градини и училищата. Много ученици, предимно до четвърти клас, учат заедно с нас и остават удовлетворени от точната и коректна информация. Каквото и да си говорим, хлапе нет е един сладурски сайт, който когато бъде посетен, това се случва отново и отново.

В секцията „за мама и тате” родителите могат да дискутират различни проблеми, свързани с техните деца, различните ситуации, периоди на израстване, болести и други.

Няма по-лесен и удобен начин за решаване на проблем, от този, в Интернет – лесно, удобно, достъпно. Това е и нашата идея, всички да участват активно, за да превърнем този проект в нещо огромно и вълнуващо!

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА