Да закупим обувки онлайн – предимства и недостатъци

- реклама -spot_img

обувки онлайнДнес онлайн пазаруването бележи силен ръст. Това е така, защото този тип бизнес се разрастна, първо в световен мащаб, визирайки развитите страни като САЩ, Великобритания, Швейцария, и едва от скоро и в България.

 Пазаруването онлайн се увеличава ежедневно. Всеки купува онлайн, било то обувки, дрехи, каквото се сети човек.

 Съществува дилема обаче, дали закупуването на обувки онлайн е добро като решение или не. Много хора казват: „Не си ли меря обувките, преди да ги закупя, просто не ги купувам”. Други пък казват: „Често се случва един номер да не отговаря, пример – 37 размер, а  всъщност отговаря на 36”.

Причините, изредени по-горе, правят бизнеса с продажба на обувки онлайн труден. Това е основното затруднение, но има решение, за да бъде заобиколено.

 Едно от важните неща, на които онлайн магазин Моник държи е това, че на клиент, на който не му пасват обувките се предлага възможност за изпращане на нов чифт с един размер по-голям или по-малък. Това спомага за това, клиентът да е удовлетворен.

 Този метод за борба с този дискомфорт се предлага и от други компании и е едно разумно решение. Когато потребителите разберат, че имат някакъв вид застраховка, то постепенно ще пазаруват обувки онлайн по-смело и без да се тревожат за номерацията.

 Друг проблем, това е удобството и комфорта от носенето. Често, когато мерим обувки успяваме да се разходим с тях, да усетим как прилягат към глезена. Именно това също е риск, когато се касае за пазаруване онлайн, но и в този случай има вариант с подмяна.

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА